Romania Azi

Adela Popescu a dat vestea în această diminață! A ținut să se afle de la ea

Adela Popescu a dat vestea în această dimineață, a ținut să se afle de la ea că au trecut zece zile de când nu i-a mai dat sân fiului ei, Alexandru. Vedeta este tare bucuroasă, se simte minunat, atât ea, cât și micuțul, și a dorit să împărtășească această veste bună cu prietenii virtuali.

Există viață după înțărcare

Fetelor, au trecut 10 zile legate de cand nu i-am mai dat san lui Alexandru. Am vrut sa va scriu dupa patru, apoi dupa sase, dar am amanat pentru a fi sigura si eu ca gata, asta a fost.

Ei bine, gata, asta a fost!

Si ma simt minunat. Si am impresia ca si el.
E muult mai dragastos, mananca mai mult si cu pofta, ma vrea mereu prin preajma, mai mult ca inainte, doarme toata noaptea cu mine langa el fara sa ceara san, parca si vorbeste mai bine.

Ciudat este ca nu am avut nicio clipa sentimentul acela oribil de abandon, de care am tot auzit. Nu mi-a venit sa plang ca s-a terminat, mi-a venit sa plang de fericire ca abia am inceput o noua etapa. Zau.

Petrec la fel de mult timp cu el, dar doar pentru ca vreau, nu pentru ca “trebuie sa ii dau san ca nu adoarme altfel”. Il adormim deseori in brate, ori eu, ori Radu, insa in 5 minute dupa ceas pica lat.

La pranz nu s-a schimbat treaba, mamaie il adoarme la fel, poate doar putin mai tarziu. Si-a decalat orele de somn. Nu adoarme inainte de 22:00 insa tot la 07:00 e in picioare.

Acum am trecut la o noua etapa pentru somnul de seara, aceea in care stingem lumina, ne punem in pat, ne dragalim, povestim, si apoi adormim. Asa, lin, frumos. De trei ori ne-a reusit pana acum, sper sa ne facem un obicei.

Una peste alta, exista viata dupa intracare. Si una chiar frumoasa. Parca miroase putin ca cea de dinainte.

Doar putin, o frantura de mireasma ce se pierde la prima cazatura a fapturii miraculoase din viata ta ce face caca, pisu, mai vomita, se impiedica, isi sparge un dinte, tranteste, se tavaleste, loveste,urla, te santajeaza, iti incearca limitele, te trage de par, de ochi, de nas, de buze.

Faptura ce a dat sens statului in baie, cafelei, mersului la film, Netflixului.

Cu toate astea, ce bine ca e, ce mirare ca suntem inca vii. Eu si tati. :)))))))”, a scris Adela pe blogul ei personal.

afle