Romania Azi

A făcut amor cu 2000 de bărbaţi, dar le-a ascuns un detaliu. „De ce le-aş spune?”

Crystal Warren, 48 de ani, din Brighton, recunoaște că nu spune tuturor partenerilor ei de gen că s-a născut băiat și speră să ajungă să se culce cu încă o mie de bărbați până va împlini vârsta de 50 de ani.

În 2001, Crystal a început terapia cu hormoni și câțiva ani mai târziu, ea și-a făcut o operaţie de schimbare de gen. „Din bărbat am devenit devoratoare de bărbaţi”, a declarat ea pentru The Sun.

După operaţia din 2004 se culcase cu câteva sute de bărbaţi iar până acum, numărul partenerilor a ajuns la 2.000, potrivit thesun.co.uk.

Femeia nu le spune tuturor partenerilor ei despre trecutul ei: “E o aventură de noapte în general, de ce le-aş spune?”, motivează ea decizia de a ține pentru ea trecutul ei.

Până în 2020, Crystal speră să ajungă la 3.000 de bărbaţi. „Întotdeauna mă protejez şi nu am cum să rămân gravidă, deci care e problema?”, mai spune femeia.

Crystal spune despre sine că este dependentă de amor, dar că vede actul intim ca pe o celebrare și că inenționează să aibă parte de cât mai multe relații pe viitor.

*amor*

TE INTERESEAZA SI: V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Avem primele imagini din casa ei! Uite în ce condiții trăiește:

A cucerit o ţară întreagă cu vocea ei, iar acum a dat din casă tot. Este vorba despre Narcisa, tânăra din neam de căldărari, care a fost promisă în căsătorie de la o vârstă fragedă şi care s-a îndrăgostit de cel ce avea să îi devină soţ peste ani.

Părinţii i-au ales să fie soţ şi soţie, iar ei și-au dat seama că sunt suflete pereche, care trăiesc unul pentru altul și care se iubesc la nebunie. Este vorba despre Narcisa, fata de o frumusețe răpitoare, cu voce de aur şi ochi albaştri, care după ce a lăsat o Românie întreagă fără cuvinte, cu talentul ei, la „Xfactor”, a venit împreună cu soţul ei, Gabi la emisiunea „Totul pentru Dragoste”.

Invitații Mirelei Vaida au împărtăşit secrete din viaţa lor de familie. Și chiar dacă nu toți o înțeleg, Narcisa, tânără care provine dintr-o familie de căldărari, este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață.

„Până să ne căsătorim nu pot să spun că ne-am întâlnit aşa, doar noi doi. Ne vedeam când ne întâlneam cu toţi prietenii. Până când ne-am căsătorit, noi nu ne-am sărutat niciodată”, a povestit Narcisa.

Nunta lor a fost una ruptă parcă din cele mai frumoase povești ori filme de dragoste. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă, de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea. O petrecere mai ceva ca la Hollywood, în care s-au respectat cu stricteţe toate obiceiurile.

„Am avut multe emoţii şi mult entuziasm. Nu îmi venea să cred. Ne-am căsătorit acum un an şi două luni. Soacra mea pentru mine e ca o mamă. Dumnezeu mi-a dăruit o soacră cum nu pot descrie în cuvinte. Mă respectă şi mă iubeşte. Suntem prietene care bărfim şi ne povestim una celeilalte”, a mai spus Narcisa.