Romania Azi

Această casă măsoară 60 de metri pătrați, are un living, un dormitor, o bucătărie și o mică terasă. Costă doar 10.000 de dolari și se contruiește în 24 de ore. La un așa interior superb, își merită toți banii! Uite cum arată:

Această casă costă doar 10.000 de de dolari și poate fi construită în 24 de ore. O companie din SUA a prezentat oficial casa care se poate construi în cel mult 24 de ore. Firma din Texas folosește tehnologia de printrare 3D pentru a ridica construcția.

Potrivit CBS Local, este vorba despre o locuință imprimată 3D, realizată din ciment și polimeri care li oferă soliditate și izolație termică. Casa poate măsura 60 de metri pătrați și are o sufragerie, un dormitor, o bucătărie și o mică terasă.

Compania care a prezentat-o spune că este potirivită pentru zonele afectate de dezastre naturale și pentru satele în curs de dezvoltare. Casa are un prez rezonabil, de 10.000 de dolari, în acest moment. Producătorii, însă, spun că aceasta va scădea la 4.000 de dolari în următorii ani.

Primele astfel de locuințe vor fi construite în El Salvador.

*casuta*

TE INTERESEAZA SI: V-o mai amintiți pe Narcisa, tânăra care i-a uluit pe jurații „XFactor”? Avem primele imagini din casa ei! Uite în ce condiții trăiește:

A cucerit o ţară întreagă cu vocea ei, iar acum a dat din casă tot. Este vorba despre Narcisa, tânăra din neam de căldărari, care a fost promisă în căsătorie de la o vârstă fragedă şi care s-a îndrăgostit de cel ce avea să îi devină soţ peste ani.

Părinţii i-au ales să fie soţ şi soţie, iar ei și-au dat seama că sunt suflete pereche, care trăiesc unul pentru altul și care se iubesc la nebunie. Este vorba despre Narcisa, fata de o frumusețe răpitoare, cu voce de aur şi ochi albaştri, care după ce a lăsat o Românie întreagă fără cuvinte, cu talentul ei, la „Xfactor”, a venit împreună cu soţul ei, Gabi la emisiunea „Totul pentru Dragoste”.

Invitații Mirelei Vaida au împărtăşit secrete din viaţa lor de familie. Și chiar dacă nu toți o înțeleg, Narcisa, tânără care provine dintr-o familie de căldărari, este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață.

„Până să ne căsătorim nu pot să spun că ne-am întâlnit aşa, doar noi doi. Ne vedeam când ne întâlneam cu toţi prietenii. Până când ne-am căsătorit, noi nu ne-am sărutat niciodată”, a povestit Narcisa.

Nunta lor a fost una ruptă parcă din cele mai frumoase povești ori filme de dragoste. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă, de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea. O petrecere mai ceva ca la Hollywood, în care s-au respectat cu stricteţe toate obiceiurile.

„Am avut multe emoţii şi mult entuziasm. Nu îmi venea să cred. Ne-am căsătorit acum un an şi două luni. Soacra mea pentru mine e ca o mamă. Dumnezeu mi-a dăruit o soacră cum nu pot descrie în cuvinte. Mă respectă şi mă iubeşte. Suntem prietene care bărfim şi ne povestim una celeilalte”, a mai spus Narcisa.