Romania Azi

Această vilă superbă are șase dormitoare, trei băi și se vinde cu doar 38 de lei. În schimb, un singur detaliu îi sperie pe cumpărători! Toți fug când aud despre ce este vorba!

O vilă superbă se vinde în Montclair, New Jersey, pentru doar 10 dolari, echivalentul a 38 de lei. Un detaliu însă îi ţine la distanţă pe toţi potenţialii cumpărători.

Vila superbă, cu şase dormitoare şi trei băi, vine cu un preţ ascuns care îi ţine departe pe toţi cei care ar dori să devină proprietarii săi. Locuinţa, de mari dimensiuni şi semnată de un arhitect celebru, se vinde pentru doar 10 dolari (38 de lei), dar contractul stipulează că ea trebuie să fie ridicată de pe lotul de pământ şi mutată într-o altă zonă, în apropiere de locul original de amplasament. În plus, contractul mai spune că ea nu poate fi dărâmată.

Se estimează că mutarea va costa câteva sute de mii de dolari şi cheltuielile nu se vor opri acolo, pentru că cel care o va cumpăra va plăti şi aproximativ 10.000 de dolari pentru a scăpa de materialele considerate neconforme existente, cum sunt azbestul şi vopseaua cu plumb, informează CBS News.

CITESTE SI: Această casă costă jumătate de milion de dolari. Nu o să-ți vină să crezi cum arată în interior! Cineva a fost atât de atras de locuință, încât chiar a cumpărat-o!

Ai da o avere pentru a cumpara o casa veche, aproape daramata? Ei bine, sunt persoane care ar face-o!

Exista oameni care cumpara case vechi si nerenovate, tocmai pentru a face ceva frumos din ele. Dar totusi aceasta locuinta a fost scoasa la vanzare pentru aproape jumatate de milion de dolari.

Este situata in Los Angeles si costa nu mai putin de 475.000 de dolari. Suprafata casei este de 120 de metri patrati.

Locul e foarte murdar, iar mobila nu este buna pentru a fi data in uz. Toateutilitatile ar trebui inlocuite deoarece sunt foarte vechi si nu mai functioneaza.

Singura parte buna este ca locatia este superba, dar oare merita jumatate de milion de dolari?Ei bine, se pare ca cineva a reusit sa negocieze pentru pretul de 375.000 de dolari.