Romania Azi

Bilionarul rus a cerut-o în căsătorie, dar când a văzut inelul aproape a leșinat, ce i-a dat a ajuns în toate ziarele, a dat 10 milioane de dolari doar pe el! Cum a arătat cea mai bogată nuntă din lume, imagini rare

Poveștile despre nunți sunt spuse de obicei prietenilor și rudelor. Din fericire, există și bărbați care știu cum să aranjeze o ceremonie care să impresioneze pe toată lumea. Un miliardar celebru din Rusia, Aleksey Shapovalov, este un bun exemplu în această privință. Soția sa, Ksenia Tsaritsina, încă spune că nunta lor fabuloasă a fost cel mai de neuitat și mai emoționant moment din viața ei.

Când Aleksey și-a cerut iubita în căsătorie, a apărut pe toate paginile ziarelor din cauza faptului că îi oferise femii un inel cu un diamant de 70 de carate, o piatră uriașă care valora 10 milioane de dolari. Cei doi s-au căsătorit în august 2017.

Mireasa a descris totul drept de neuitat, și chiar așa a fost: s-au căsătorit în cel mai scump hotel din Moscova, iar la petrecerea de după au cântat câțiva dintre cei mai celebri cântăreți ai Rusiei, ba au mai avut și acrobați!

Și dacă ar fi să sărim direct la desert, mirii au avut un tort uriaș, de 8 etaje. Soția miliardarului a precizat că a fost nunta pe care o visase dintotdeauna: „A fost incredibil. Mulțumesc prietenilor noștri pentru că au fost alături de noi în acest moment unic. Mulțumesc familiei noastre mari”.

Iată mai multe imagini:

*inel*