Romania Azi

Cea mai tristă nuntă! Din 300 de invitați, nu a venit nici un oaspete! Ce motiv au avut să lipsească:

Nimeni nu și-ar dori să fie în pielea acestor miri. Cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un dezastru atunci când au realizat că invitații lor nu mai apar la nuntă.

Cuplul care și-a organizat nunta până în cele mai mici detalii a invitat peste 300 de persoane la marele eveniment.

Din cauză că în acele zile, într-o zonă din China, a avut loc un uragan extrem de mare, mulți oameni au decis să nu-și părăsească locuințele, iar la fel au făcut și invitații la respectiva nuntă.

Chiar dacă la început de petrecere în sală nu erau decât mirii, apoi au ajuns încă aproximativ 10 persoane, apropiați ai celor doi. Sala a fost goală, iar o poză cu această imagine tristă a fost postată pe o rețea de socializare chineză, scrie soulpost.ru.

Până la urmă, cei doi tineri au decis să se căsătorească, chiar dacă nimeni nu a mai ajuns la nunta lor.

*nunta*

TE INTERESEAZA SI: Soțul a făcut în secret o poză soacrei lui pe care o ura, dimineața, în bucătărie. Dar când și-a dat seama de ce stă acolo în fiecare zi la aceeași oră, a fost distrus. Acum vrea să știe toată lumea ce greșeli a făcut

Când Scott Mann și-a întâlnit pentru prima dată soacra, a simțit imediat că nu vor deveni buni prieteni prea curând. Dar după 7 ani de la nunta cu fiica ei, soția lui Scott a fost diagnosticată cu leucemie, avea 30 de ani. Din această tragedie avea să afle Scott ceva foarte important, ceva ce vrea acum să afle toată lumea.

Iată scrisoarea lui Scott:

,,Aceasta este Sharon.

Ea m-a învățat că e important să vezi pe cineva drept cine e cu adevărat, nu drept cine te aștepți să fie.

Când mi-am întâlnit pentru prima dată soacra nu prea am înțeles ce spunea din cauza accentului. Părea că face pe șefa și că e agresivă, dar într-un mod politicos. Dar știam că ea e importantă pentru iubirea vieții mele, așa că am acceptat-o în familia mea.

După 7 ani încă nu știam cine era.

Când fosta mea soție s-a îmbolnăvit de leucemie la 30 de ani, când i-au dat doar 10% șanse să mai trăiască încă un an, când lumea noastră era distrusă și schimbată pentru totdeauna, Sharon a intrat liniștită și fermă în rolul pentru care se născuse. S-a mutat, cu soțul ei care căpătase o dizabilitate în războiul din Vietnam, în casa noastră, pentru a deveni asistenta soției mele.

De-a lungul a doi ani ne-a făcut majoritatea cumpărăturilor, ne-a gătit toate mesele, ne-a spălat toate hainele, ne-a făcut curățenie, i-a condus pe ambii bolnavi ai familiei la cei peste 300 de doctori de care au avut nevoie, s-a descurcat cu sutele de pastile, și s-a asigurat că toți suntem bine în fiecare oră a fiecărei zile.

Și a făcut asta atunci când ea însăși fusese diagnosticată cu cancer în timp ce avea grijă de altcineva. Când i-au tăiat bustul. Când trecea prin chimioterapie.

Ea cântă încet în timp ce lucrează. Vorbește singură atunci când nu e nimeni care să o asculte, și trece de la o zi la alta cu umilință și grație.

Am făcut această poză înainte să plec la serviciu într-o zi. Ea nu știa că eram acolo.

Prieteni, așa arată măreția, într-un moment de calm și liniște. Așteptând pentru a 300-a oară ca mâncarea de ovăz a fiicei să se facă, a 300-a oară de când s-a îmbolnăvit. Nu mai are păr de la chimioterapie. A refuzat să nu-i mai pese de nimic atunci când avea toate motivele.

Nu toată lumea are șansa de a avea în viața lui un supererou. Și pentru asta sunt plin de recunoștință în fiecare zi.”

Cred că putem toți să învățăm ceva din povestea lui Scott. Vor fi mereu oameni din familia noastră cu care nu ne vom înțelege, care vor fi greu de iubit. Scott a înțeles că trebuie să aibă mintea deschisă referitor la oamenii din viața lui, și a fost obligat să o facă în modul cel mai îngrozitor cu putință.

Ajutați-l să își facă mesajul important auzit.