Romania Azi

Florentina are 27 de ani si este din Suceava. Danseaza la bara in Italia. In timpul unui control de rutina, tanara a fost arestata pe loc de carabinieri. Ce ascundea intre picioare: Oamenii legii și-au făcut cruce când au văzut:

O tânără de numai 27 de ani, din Suceava, lucra ca dansatoare la bară în Italia atunci când a fost arestată pentru trafic de droguri. Fata a fost prinsă de carabinieri, din cauza unui incident neprevăzut.

Florentina Goriuc, o tânără de 27 de ani, din Suceava, care lucra ca dansatoare la bară în Italia a fost reţinută pentru trafic de droguri, în timpul unui control de rutină.

Poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului un kilogram de marijuana şi câteva grame de cocaină, potrivit jurnaliştilor de la publicaţia La Sicilia.

În momentul în care au fost opriţi, autoturismul în care se afla Florentina rula cu viteză mare şi avea luminile stinse. Când au fost traşi pe dreapta, una dintre cele două femei a reacţionat violent, ceea ce a trezit suspiciunea carabinierilor.

În timpul controlului, carabinierii au descoperit pachetul cu drogurile sub picioarele femeii care era în dreapta şoferului, iar în buzunarul româncei au găsit un gram de cocaină.

TE POATE INTERESA SI ->> Si-a ingropat sotia in urma cu doi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a ramas fara cuvinte. Ce a vazut barbatul

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune.

Abragh Mohamed a organizat si o inmormantare pentru sotia lui, dupa ce doctorii de la spitalul la care ajunsese femeia dupa accident i-au spus ca a murit din cauza ranilor, scrie The Mirror.

La doi ani dupa „moartea ei”, barbatul statea linistit si se uita la o emisiune foarte populara care ii ajuta pe oameni sa ia legatura cu rudele pe care nu le-au mai vazut de foarte mult timp, cand a vazut-o pe sotia lui.

Barbatul a declarat presei spaniole: „Nu stiam ca am ingropat un cadavru gresit si ca sotia mea era inca in viata!”

Acum, oamenii se intreaba de ce femeia nu a luat legatura cu familia ei in tot acest timp. Se pare ca, in urma accidentului, femeia si-ar fi pierdut memoria.

A mers intr-o zi la cimitir si a avut parte de o imagine cu totul neasteptata. In fata unui mormant, un batranel statea asezat pe scaun. S-a apropiat de el si….Doamne, chiar e posibil asa ceva?

A mers intr-o zi la cimitir si a avut parte de o surpriza uriasa. In fata unui mormant, un batranel statea asezat pe un scaun. S-a apropiat si l-a intrebat daca se simte bine.

Atunci a aflat o poveste impresionanta de iubire.

Fred Gilland, Knoxville, Tennessee, s-a casatorit cu sotia sa, Janice Gillard, in urma cu 51 de ani. In acea zi i-a facut o promisiune pe care vrea sa o indeplineasca cu sfintenie. I-a spus ca va fi aproape de ea pana la final, scrie wate.com.

In urma cu sapte ani, femeia s-a stins din viata, iar de atunci batranul de 78 de ani nu lasa sa treaca nicio zi fara sa vina la ea. Indiferent de vreme.

,,Am iubit-o de cand am vazut-o, era incredibil de frumoasa”.

Acesta rutina zilnica facuta in amintirea sotiei este un mod prin care el isi tine flacara iubirii mereu vie.

loading...

Comentează