Romania Azi

AMORUL în perioada menstruaţiei este mult mai intim decât actele care au loc în alte zile ale lunii. Ce se întâmplă în corpul femeii

Ce se întâmplă dacă faci amor în timpul menstruației

Amorul în perioada menstruaţiei este mult mai intim decât actele care au loc în alte zile ale lunii. Motivul este că gradul de intimitate perceput de parteneră a crescut, prin simplul fapt că femeia a ştiut că partenerul ei se simţea confortabil şi excitat, în ciuda faptului că ea era în timpul menstruaţiei.

Motive pentru care amorul în timpul menstruației este recomandat!

Orgasmul ameliorează crampele menstruale.

În timpul orgasmului, se eliberează oxitocină, dopamină şi endorfine în creier. Pe lângă senzaţiile plăcute de dinainte şi de după, oxitocina şi dopamina acţionează ca două calmante naturale şi scad în intensitate severitatea crampelor menstruale, dar şi durerea ce însoţeşte sindromul premenstrual.

În plus, îţi poate îmbunătăţi starea de spirit. Dacă te simţi cu moralul la pământ în această perioadă delicată a lunii, sexul este un antidot mai bun decât o cutie de îngheţată. Iar unele femei spun chiar că orgasmul este mult mai intens atunci când sunt la menstruaţie. Aşa că poţi afla pe pielea ta dacă te numeri printre norocoase.

Partidele pot scurta perioada menstruaţiei.

Orgasmul îţi fac uterul să se contracte, ceea ce înseamnă că organismul tău elimină rapid sângele şi mucoasele. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că orgasmul îţi calmează crampele şi durerile menstruale, actul intim din perioada aceasta a lunii poate să scurteze şi durata menstruaţiei.

Motive pentru care amorul în timpul menstruației este recomandat! Orgasmul ameliorează crampele menstruale. În timpul orgasmului, se eliberează oxitocină, dopamină şi endorfine în creier. Pe lângă senzaţiile plăcute de dinainte şi de după, oxitocina şi dopamina acţionează ca două calmante naturale şi scad în intensitate severitatea crampelor menstruale, dar şi durerea ce însoţeşte sindromul premenstrual.

În plus, îţi poate îmbunătăţi starea de spirit. Dacă te simţi cu moralul la pământ în această perioadă delicată a lunii, actul intim este un antidot mai bun decât o cutie de îngheţată. Iar unele femei spun chiar că orgasmul este mult mai intens atunci când sunt la menstruaţie. Aşa că poţi afla pe pielea ta dacă te numeri printre norocoase.

Partidele pot scurta perioada menstruaţiei. Orgasmul îţi fac uterul să se contracte, ceea ce înseamnă că organismul tău elimină rapid sângele şi mucoasele. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că orgasmul îţi calmează crampele şi durerile menstruale, amorul din perioada aceasta a lunii poate să scurteze şi durata menstruaţiei.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Asta se întâmplă în corpul FEMEII dacă nu face AMOR pentru o săptămână. Sunt fără cuvinte…

Știi că dacă întreții relații intime cu partenerul tău îi faci un bine corpului. Poate ai auzit și tu că o activitate intima constantă te ajută să fii în formă fizică și are mai multe beneficii pentru corpul tău.

Totuși, când nu faci amor, chiar și pentru o săptămână, efectul este invers. Nu rata aceste informații și ia-le in considerare! Află în continuare ce se poate întâmpla dacă nu faci amor timp de 7 zile:

  • o femeie care nu are relații intime își pierde stima de sine și se poate simți nedorită. De aceea, s-ar putea simți tristă. Chiar și studiile au dovedit că anumiți hormoni eliberați în timpul actului îmbunătățesc nivelul de fericire resimțit de femei
  • este mai stresată – lipsa activitatii intime poate duce chiar și la o senzație de oboseală
  • pentru bărbați, lipsa contactului intim duce la probleme fizice precum disfuncție erectilă sau probleme cu inima, în lipsa unui antrenament fizic.

Așadar, până și medicii recomandă o activitate egulată pentru a avea o viață sănătoasă și echilibrată!