Romania Azi

Femeia a gasit o haina la gunoi, dar cand s-a uitat mai bine la ea, a decis sa o pastreze fara sa spuna cuiva. Politistii au arestat-o imediat

O femeie din Caras-Severin s-a ales cu dosar penal, dupa ce a gasit la gunoi o haina. Nu e ceva iesit din comun sa gasesti obiecte vestimentare aruncate la ghena.

Doar ca haina peste care a dat femeia avea ascunsi in interios nu mai putin de 9.000 de euro.

Totul s-a intamplat dupa ce o femeie din orasul Bocsa, din judetul Caras-Severin, a aruncat la gunoi, din greseala, o haina a iubitului ei, care ascunsese in ea o suma mare de bani, 9.000 de euro.

Haina a fost descoperita din intamplare de o alta femeie, care selecta deseurile.

Femeia nu s-a atins nici macar de un euro. A pastrat banii, gandindu-se ca dupa ce va trece mai mult timp, ii va putea folosi.

Doar ca s-a trezit pe cap cu oamenii legii, pentru ca pagubitul depusese plangere.

„Norocoasa” a recunoscu ca cei 9.000 de euro erau la ea. I-a dat pe toti inapoi, dar chiar si asa, femeia s-a ales cu dosar penal pentru insusirea de bunuri gasite si nepredarea autoritatilor.

In Romania, aceasta infractiune se pedepseste cu inchisoare de la una la trei luni, sau cu amenda.

O alta poveste care te lasa fara cuvinte:

O femeie care cântărește 150 de kilograme a fost reţinută de autorităţi, sub acuzaţii de omucidere şi cruzime împotriva copiilor, după ce a ucis o fetiţă de doar nouă ani, aşezându-se pe ea, până când micuţa şi-a dat ultima suflare.

Autorităţile din Departamentul de Poliţie al ţinutului Escambia spun că Veronica Green Posey, vinovată de uciderea micuţei de nouă ani, a vrut să îi aplice fetiţei o pedeapsă, aşa că a ales ce îi era la îndemnână, dată fiind greutatea sa de 150 de kilograme: s-a aşezat pe ea şi a sufocat-o.

Potrivit abcnews.go.com, femeia în vârstă de 64 de ani le-a spus autorităților că s-a așezat pe micuţa Dericka Linsday pentru a o disciplina.

Mai mult decât atât, mama victimei este complice la crima odioasă.

Mama fetiţei a sunat-o pe Veronica Posey, pentru a-i cere ajutorul.

Aceasta dorea să îi dea o lecţie fetiţei.

După ce a fost bătută de propria mamă cu o ţeavă de metal, copila s-a aşezat pe un fotoliu, unde a fost prinsă de verişoara sa, care pur şi simplu s-a năpustit cu toată greutatea asupra copilei, nelăsând-o să respire o secundă.

Zece minute a stat cu totul peste fetiţă, în timp ce aceasta se zbătea şi striga că nu poate respira, mărturiseşte tatăl micuţei.

Când s-a îndepărtat de fată, aceasta nu mai respira, așa că familia a sunat la 112.

Medicii însă au ajuns prea târziu, iar fetița nu a mai putut fi salvată.