Romania Azi

E infiorator cum a ajuns sa arate femeia asta dupa 150 de interventii la buze si pometi! Pare incredibil, dar nu vrea sa se opreasca! Motivul pentru care se tot opereaza e socant

Femeia din imaginile alaturate ascunde o poveste de viata socanta.

Pe numele ei Fulvia Pellegrino, ea a avut tulburari de personalitate inca de cand era mica. Totul a culminat cu momentul in care si-a dat seama ca vrea sa fie barbat.

Cu toate ca isi dorea extrem de mult acest lucru, i-a fost frica sa se exteriorizeze, mai ales din cauza faptului ca tatal ei, de profesie preot, nu ar fi acceptat niciodata acest lucru.

Acesta a fost si motivul pentru care a inceput o serie de operatii estetice care nu se mai termina de atunci. „Daca tot o sa raman femeie, macar sa arat perfect”, si-a spus ea.

Astfel, Fulvia a cheltuit pana acum peste 76.000 de euro pe interventii chirurgicale, care nu sunt putine la numar: Doua implanturi de sani, doua liposuctii, o rinoplastie si, atentie, peste 150 de modificari la pometi si buze.

Fulvia a ajuns sa arate sinistru, insa nu isi da seama de acest lucru si spune ca nu se va opri pana cand nu va ajunge la perfectiunea la care viseaza.

Fulvia Pellegrino a cheltuit peste 76.000 de dolari pe operaţii estetice, însă a ajuns să se distrugă, după o serie de operaţii estetice: implanturi de sâni, două rânduri de liposucţii, o rinoplastie şi peste 150 de intervenţii la buze şi în pomeţi.

Cea mai mare dorinţă a sa este să semene cu Alannah Starr, o vedetă din filmele pentru adulţi, și nu se va opri aici.

La vârsta de 15 ani, și-a dat seama că este transsexual, dar şi-a ascuns orientarea sexuală de familie. Tatăl ei, preot, nu ar fi fost de acord cu asta niciodată!

„Am jucat fotbal, am băut bere, mergeam chiar să trag cu arma, ca un bărbat”, îşi aminteşte, potrivit realitatea.net. Dar nimic din toate acestea n-a durat.

Familia nu a acceptat așa ceva, iar tatăl său a vrut s-o interneze într-o clinică psihiatrică. Şi vecinii au exclus-o din comunitate. I-au spus „clovnul din Peveragno”.

În ciuda dificultăţilor, Fulvia nu are d egând să se oprească. „Vreau să continui pentru că simt că nu este perfect. Când voi atinge perfecţiunea, e posibil să mă opresc. Până atunci…”, spune aceasta.

10 oameni care sunt obsedați să obțină corpul perfect

Fiecare persoană visează la corpul perfect și în acest proces apelează la diverse mijloace. Există oameni care investesc o grămadă de bani și-și sacrifică înfățișarea și viața pentru a obține corpul mult dorit.

1. Fulvia Pellegrino

Fulvia Pellegrino, în vârstă de 56 de ani, a cheltuit 76.000 de dolari

Când Akash Shukla s-a oprit din creștere la vârsta de 16 ani, a realizat că va avea 1 metru și 26 de centimetri toată viața. A cheltuit 85.000 de dolari pentru a-și băga niște tije în picioare pentru a-l face mai înalt.

Operația a fost foarte periculoasă și recuperarea a for extrem de dureroasă și a durat 6 luni.

3. Pixiee Fox

Pixiee Fox este un model care a cheltuit 120.000 de dolari pentru că are 15 operații estetice. Și-a scos 6 coaste pentru a avea o talie mai subțire. A fost inspirată de un personaj din desene animate, Jessica Rabbit.

Are o operație la nas, la sâni și la posterior pentru a obține corpul perfect.

4. Veronica Matlock

Corpul perfect al acestei femei este de fapt dorința soțului ei care este și estetician. Acesta își dorea o femeie perfectă și de aceea a încercat să o obțină. Cei doi s-au îndrăgostit și doctorul Matlock a considerat că soția lui trebuie să devină femeia minune, cel puțin din punctul lui de vedere.

Încă de la prima lor întâlnire, Veronica a făcut mai multe operații estetice pentru a-și face soțul fericit.

5. Aleira Avendano

Aleira este un model din Venezuela care are peste 20 de operații estetice. A cheltuit mii de dolari pentru a avea corpul perfect. Pe lângă operații estetice, ea a purtat un corset timp de 7 ani pentru a-și micșora talia.

6. Sarah Burge

Sarah Burge a cheltuit peste 3 milioane de dolari pe operații estetice și este cunoscută ca „femeia bionică”. Chiar există un voucher pentru fiica ei, voucher pe care să-l folosească pentru a-și face operații estetice.

Prima ei operație a fost la vârsta de 7 ani când și-a operat urechile. Apoi a fost desfigurată de iubitul ei și astfel a devenit obsedată să obțină corpul perfect.

7. Rajee Narinesingh

Rajee Narinesingh a învățat o lecție grea în anul 2005 când a fost desfigurată de un doctor care i-a injectat ciment în față. Rajee Narinesingh a fost bărbat și s-a transformat în femeie când avea 20 de ani.

8. Rodrigo Alves

Rodrigo Alves a cheltuit mai mult de 250.000 de dolari pe mai multe operații estetice. Are operații la nivelul feței și implant de păr. Alves este numit și păpușa Ken și poartă cu mândrie acest nume.

9. Cindy Jackson

Din 1987 până acum, Cindy are peste 14 operații estetice. Are în zona feței, la stomac și la fund. Deține chiar recordul pentru cea mai plastică femeie.

10. Kayla Morris și Georgina Clarke

Aceste două femei sunt mamă și fiică și au intrat în acest joc al operațiilor estetice împreună. Femeile vor să obțină corpul și chipul lui Katie Price. Kayla a lucrat într-un club și a găsit un sponsor care a fost dispus să plătească 100.000 de dolari pentru aceste proceduri.