Romania Azi

O rusoaica supersexy s-a filmat pe acoperisul unui zgarie-nori din Dubai. E TERIFIANT ce s-a intamplat la cateva secunde dupa acest cadru

Femeia era insotita doar de un barbat, care incerca sa o fotografieze si s-o fereasca de pericol in acelasi timp.

Tanara se numeste Viki Odintcova si este un fotomodel apreciat, in varsta de 23 de ani, din Rusia.

Ea s-a filmat la peste 300 de metri inaltime, pe santierul viitorului turn Cayan din Dubai, in timp ce se leagana, fara niciun echipament de protectie, deasupra metropolei arabe.

Initial, femeia s-a lasat pe spate, cu picioarele pe o traversa metalica, in timp ce barbatul o tinea de mana. Aceasta cascadorie i-ar fi inspaimantat pe multi oameni obisnuiti, insa Viki a mers si mai departe. S-a asezat in genunchi pe traversa, in timp ce barbatul o tinea de mana, dupa care si-a pus viata in mana lui, la propriu, atarnand fara niciun sprijin de bratul acestuia.

Ea a postat clipul video pe pagina ei de Instagram, unde are peste 3 milioane de abonati.

Recent, Viki a fost numita de revista pentru barbati “Maxim” drept “cel mai bun lucru care a iesit din Rusia de la inventarea votcii”!

Pe aceeasi tema: Au murit de tineri! Cele mai șocante decese de la Hollywood

Erau tineri, talentaţi şi iubiţi de milioane de fani, însă destinul a fost crunt cu ei. Paul Walker, Heath Ledger sau James Dean sunt doar câţiva dintre actorii talentaţi care au părăsit prea devreme această lume.

✝Paul Walker (1973-2013)
Moartea tragică a faimosului actor Paul Walker (40 de ani) a fost primită cu mare durere de către fanii săi şi de către cei apropiaţi lui. Actorul devenit cunoscut datorită rolurilor din peliculele „Furios şi iute” a murit în 30 noiembrie 2013, într-un teribil accident de maşină. Paul Walker era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten al actorului. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în timp ce se plimba prin Valencia, în nordul oraşului Los Angeles.

Cei doi pasageri au murit în chinuri. Maşina a lovit un copac, după care a luat foc. Până la sosirea pompierilor, maşina a ars complet cu tot cu Paul Walker şi Roger Rodas, de 38 de ani, în interior. Se pare că explozia a fost cauzată, de fapt, de o ţeavă de gaz din apropiere. Şoferul a pierdut controlul maşinii din cauza unei defecţiuni la servodirecţie. Paul Walker a fost identificat după amprenta dentară.

✝Heath Ledger (1979 – 2008)
La 22 ianuarie 2008, la doar 28 de ani, actorul australian a murit, după ce a luat o supradoză de medicamente. Acesta fost găsit inconştient în apartamentul său din New York. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l salveze, însă, după câteva minute actorul a fost declarat mort. El a rămas în amintirea fanilor drept unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale.

Ledger a murit cu şase luni înainte de apariţia filmului din seria Batman – “The Dark Knight” în care a făcut cel mai memorabil rol al său, The Joker, pentru care a primit un Oscar.

Medicii legişti au stabilit în 2008 că moartea actorului a survenit accidental, “din cauza unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate” a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice, însă au existat speculaţii că Ledger ar fi fost profund afectat de ultimul său rol.

✝ River Phoenix (1970-1993)
Alături de Johnny Depp, Christian Slater şi Keanu Reeves, River Phoenix era considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri actori din generaţia lui, în momentul în care a murit în faţa clubului Viper Rooms din Los Angeles, în anul 1993.

În 1993, River era implicat în filmările de la Dark Blood, când în seara de 31 octombrie urma să cânte pe scenă împreună cu prietenul său Michael “Flea” Balzary, membru al formaţiei Red Hot Chili Peppers.

Înainte însă de a urca pe scena clubului Viper Room, River Phoenix moare la 23 ani, din cauza unei supradoze. Clubul, deţinut parţial la momentul respectiv şi de Johnny Depp, şi-a închis uşile în fiecare an în 31 octombrie in amintirea lui River Phoenix.

✝ Brandon Lee (1965-1993)
Fiul lui Bruce Lee a avut un destin necruţător. Actorul Brandon Lee a murit în timpul filmărilor la “Corbul” din cauza unui glonţ rătăcit în pistolul care trebuia să aibă numai muniţie oarbă.

Brandon filma un schimb de focuri cu un coleg de filmări, iar greşeala colegilor de platou i-a fost fatală. Brandon a fost împuşcat cu un pistol Magnum de calibrul 44 în abdomen. Actorul a stat 20 de ore în comă, însă doctorii nu au mai putut face nimic.

✝ James Dean (1931-1955)
James Dean sau “nemuritorul rebel”. Anul trecut s-au împlinit 60 de ani de la fulgerătoarea moarte a celui care a fost chiar simbolul suprem al expresiei “Live fast, die young.”

Actorul a marcat tineretul american postbelic, mai ales prin rolul lui Jim Stark din filmul “Rebel fără cauză”.

Rebelul fără cauză a reuşit să lase milioane de fane cu ochii înlăcrimaţi în 30 septembrie 1955, când a decedat. James Dean şi-a pierdut viaţa în urma unui accident cu maşina sa Porche Spyder 550, care s-a petrecut pe o autostradă din California. Aflat împreună cu mecanicul său, James Dean s-a ciocnit cu o altă maşină şi nu a mai ajuns la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face mare lucru petru el. Actorul a avut multe răni grave şi şi-a fracturat gâtul.

loading...

Comentează