Romania Azi

A venit la TV şi a dat vestea cea mare! Gabriela Cristea se cunună religios

Gabriela Cristea este foarte fericită! A revenit pe micul ecran în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, are o familie frumoasă, iar luni seară a dat o veste nemapoimenită în direct la TV: se va cununa religios cu Tavi Clonda în toamna acestui an.

Gabriela Cristea a venit în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, acolo unde a dezvăluit cât de mult a slăbit, dar a vorbit şi despre regimul pe care îl ţine de când a devenit mamă. Vedeta a încheiat cu vestea cea mare.

Slăbesc un kilogram pe săptămână. Evident că în timpul sarcinii m-am umflat. Ţin un regim.

Am fost la nutriţionist, am mai ţinut o dată regimul ăsta. Este un regim sănătos de fapt.

Când te duci la nutriţionist să nu te aştepţi să spună că pocneşti din degete şi slăbeşti. Poate poţi, dacă te înfomotezi. Eu nu am vrut, până la urmă nu am de ce.

Nu am un target, vreau doar să slăbesc sănătos. Am luat 18 kile în sarcină. Ne-am hotărât să facem cununia religioasă în toamnă.

Nu am hotărât data, o să fie o chestie foarte intimă”, a spus Gabriela Cristea.

Cat despre emisiunea Gabrielei Cristea

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”.

De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului- https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

În ultima perioadă, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, este mult mai preocupat de starea lui de sănătate, având în vedere că a avut parte și de un disconfort fizic. Deși nu a fost nimic grav, Tavi Clonda a mers la specialiști pentru a se trata.

În plus, cântărețul și-a anunțat prietenii de pe rețelele sociale despre faptul că se simte mai bine, dar și că ședințele de fizioterapie l-au ajutat foarte mult în acest sens.

„Am mai terminat o şedinţă de recuperare medicală şi mă simt din ce în ce mai bine! Mulţumesc, Ionuţ, fizioterapeut”, a scris Tavi Clonda pe o rețea socială, în dreptul unor fotografii.

cununie