Romania Azi

Andreea Esca a făcut marele anunț. “Alexia se va mărita. O să fiu…”

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Are o fiică, Alexia, pe care o iubește enorm. Recent, știrista a vorbit despre posibilitatea de a deveni bunică. Își dorește enorm acest lucru, însă mai are de așteptat.

„Peste 10 ani, poate că Alexia se va și mărita, poate o să fiu bunică. Se poate să mă gasiți tot la știri și în rest la party o să fiu în continuare”, a spus Andreea Esca.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, relație din 2016

Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca, și Mario Fresh sunt împreună din 2016. Tânăra nu mai are răbdare şi se vrea femeie măritată. A fost dată de gol chiar de iubitul ei, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Acesta a dezvăluit ce indicii îi lasă aceasta pentru a-şi vedea dorinţa îndeplinită.

Mario, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia, fiica Andreei Esca, din anul 2016. Se pare că tânăra este atât de îndrăgostită încât deja se visează soţia lui şi nu ezită să-i transmită acestuia indicii care să-l ducă pe drumul cel bun.

De curând, băiatul a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apar două mâini, iar pe degetul feminin este un inde. Fotografia este însoţită de mesajul ”DA”.

Mario Fresh, artistul cunoscut ca „fiul vitreg” al lui Alex Velea, și-a revăzut iubita, pe Alexia Esca, dupa ce aceasta a fost plecată pentru o perioadă din țară. Imediat cum s-au întâlnit au făcut un selfie.

Fotografia a fost urcată de cântăreț pe contul personal de socializare, iar, la scurt timp, una dintre fane i-a adresat o întrebare indiscretă iubitului Alexiei: “Care e mărimea penisului tău?”.

Cum nu a primit un răspuns imediat, tânăra a venit cu o completare: “O ai mică, sunt sigură!”. A fost momentul în care “ginerele” Andreei Esca a răbufnit și i-a oferit fanei răspunsul mult așteptat: “53”.
Fata nu s-a lăsat intimidată și a pus punct discuției privind “comoara” pe care Mario Fresh o are între picioare. “-43”, a scris aceasta.

„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea merge la sală, unde trage de fiare alături de iubitul Antoniei, dar și de „fratele vitreg”, Lino Golden, artist pe care Velea l-a luat sub aripa lui.

La 45 de ani, Andreea Esca este mamă de adolescenți. Misiunea nu e deloc ușoară, mai ales că la anul fiica ei, Alexia, va deveni majoră. În plus, aceasta are de mai bine de un an o relație serioasă cu artistul Mario Fresh. Iată ce ne-a declarat vedeta despre fiica sa.

Aflată la un eveniment monden unde a fost prezentă și fiica ei, Alexia, Andreea Esca ne-a făcut destăinuiri despre relația cu adolescenta care la finalul lui august anul viitor va împlini 18 ani.

De mai bine de un an de zile, Alexia Eram trăiește o poveste de dragoste cu artistul Mario Fresh.

Cei doi adolescenți postează frecvent pe rețelele sociale fotografii de cuplu, însoțite de declarații de iubire, iar părinții lor nu ratează ocazia de a organiza mese în formulă completă, așa cum a fost cazul de Ziua României.

Andreea Esca ne-a mărturisit că este o mamă open-minded, pe care maturizarea fiicei ei nu a luat-o prin surprindere:

”Da, sunt foarte pregătită. Nu e ca și cum te-ai trezit dintr-o dată cu un copil mare, așa că stând de zi cu el și vorbind și trecând printr-o mulțime de lucruri, realizezi când trece timpul. Sunt foarte fericită și mulțumită că e un copil bun.”