Romania Azi

Anunt soc. Regele Mihai nu se afla in sicriu! Dar cine o are a fost ingropat?! Cine face dezvaluirea terifiantă

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris un mesaj şocant prin care afirmă că trupul neînsufleţit al Regelui Mihai nu s-ar fi aflat în sicriu atunci când a fost adus în ţară şi înmormântat cu mare fast.

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul personal un mesaj cutremurător. Aceasta afirmă că trupul Regelui Mihai nu ar fi fost în sicriu şi nu îşi explică de ce, dacă trupul Majestăţii Sale era în sicriu, nu a putut fi văzut de miile de români care au participat la funeralii.

”Dragii mei, În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune câteva cuvinte cutremurătoare.

Cuvintele erau, despre înmormântarea fostului Rege Mihai! Dragii mei, deşi era cu ochii pe monitor, văd în spatele meu o alee pe care mergea grăbit un PREOT mic de statură, imbrăcat în veşminte aurii, preot care intră pe un culoar îngust şi întunecat.

Preotul avea un baston în mână sa dreaptă şi se grăbea pe acel culoar îngust, singur fiind, ca sa ajungă într-un anume loc numai de el ştiut. Aud glas care se întreabă aşa:

„Înmormântarea Regelui Mihai?

Iar conversaţia a continuat, dar eu nu o să mai dau detalii, din motive lesne de înţeles.

Totuşi am să pun o întrebare:

De ce, la Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, nu a fost lăsat măcar un minuscul gemuleţ prin care să se vadă măcar trăsăturile REGELUI MIHAI, sau dacă era cineva acolo în sicriu?

De ce, nimeni din cei în drept nu a cerut că să se vadă cât de cât chipul Regelui Mihai acolo în sicriu? Iar cu această întrebare dragilor, cred că am spus totul.

În timp dragilor, vom afla ADEVĂRUL despre această înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMÂNIA cu atâtea pregătiri şi cheltuieli uriaşe.

Atât am dorit să spun dragilor, că această înmormântare nu a fost ceea ce trebuia să fie”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.