Romania Azi

Bărbatul s-a trezit dimineață și a avut un șoc când s-a uitat sub pătura: „Era atât de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie!”

Acest caz ciudat a lăsat cu gura căscată o echipă de medici care lucrează într-un spital din China.

Ciudățenia a început încă de când un tânăr panicat vizibil și-a făcut apariția în camera de gardă solicitând disperat să fie ajutat și consultat. Imediat ce au reușit să îl calmeze, medicii au putut să îi facă un control de rutină și au aflat ce avea.

Bărbatul le-a povestit că a trăit un șoc în acea dimineață, chiar de când s-a trezit. El a observat cu respirația tăiată că sânul drept îi crescuse foarte mult. A povestit medicilor: ,,Era atât de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie”, glumea el, dar de fapt spaima încă nu îi trecuse.

După o serie serioasă de analize, specialiștii au descoperit care era cauza problemei lui: organismul pacientului suferea de mari dereglări hormonale și nu producea suficient testosteron.

Tocmai acesta a fost motivul pentru care trăsăturile fizice au început să i se schimbe brusc. În cele din urmă medicii au decis să intervină chirurgical pentru a-i micșora sânul cu probleme. Pe lângă operație, tânărul va trebui și să urmeze un tratament de lungă durată.

loading…