Romania Azi

Bianca Drăguşanu, uimită de mireasă Meghan Markle: „Din urechi nu-i atârnă nicio… ” Ce a putut să spună în urmă cu câteva minute

Bianca Drăguşanu a fost plăcut surprinsă de apariţia miresei Meghan Markle, în ziua nunţii cu prinţul Harry. Nunta regală a avut loc pe 19 mai, atunci când milioane de oameni au urmărit imaginile spectaculoase, iar printre aceştia s-a numărat şi Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu a analizat în detaliu ţinuta aleasă de Meghan Markle, de la rochie, până la cele mai mici accesorii, punând mare preţ pe simplitate. Bianca Drăguşanu susţine că iubeşte miresele indiferent dacă preferă să fie naturale sau dacă optează pentru un machiaj strident şi multe accesorii.

Mă uitam şi eu aşa la ei, Dumnezeule cum se uitau ei doi unul la celălalt, aşa de frumos şi atât de plini de iubire şi de natural, că despre asta vorbesc. Pur şi simplu erau doar ei doi acolo în mare aia de oameni.

Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur! Erau doar ei doi deşi miliarde de oameni îi urmăreau. Harry şi Meghan, despre ei vorbesc.

Ei înseamnă iubire. Mireasa nu are pietre peste paiete, peste două volane şi înfiptă cu o broşă, nici lanţuri care se preling într-un decolteu îndoielnic, din urechi nu-i atârnă nicio floare asortată cu puful de la sandale.

Are un bucheţel de flori, vai mama lui, micuţ drăguţ.

Nu are unghii lungi, nu are machiajul strident şi chiar poţi să îi vezi trăsăturile.

Nu are poză de grup pe trepte cu toate florile primiteîn braţe şi nici nu postează câte una pe zi ca să trăiască şi Facebook-ul ei câteva luni după un aşa eveniment.

Mie îmi plac nunţile şi îmi plac miresele. Cel mai mult îmi place momentul în care văd cupluri în care amândoi îşi doresc să fie acolo.

M-am topit! (…) Am remarcat-o pe regină, era foarte mişto îmbrăcată”, a spus Bianca Drăguşanu.

Nunta regală a avut loc pe data de 19 mai, la capela St. George de la castelul Windsor, şi a fost oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, iar Prințul Harry și Meghan Markle au devenit Ducele și Ducesa de Suss3x. Întregul eveniment a ţinut cu sufletul pe gură pe toată lumea.

biancameghan