Romania Azi

Ce spune Marcel Toader despre fetiţa Gabrielei Cristea

Vestea că Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi a ajuns repede şi la Marcel Toade. În exclusivitate pentru Spynews.ro, omul de afaceri a ţinut să-i felicite pe cei doi.

Mă bucur pentru ei! Sper să fie sănătoasă şi ea, şi fetiţa! Pentru ei, este, cu siguranţă, un vis împlinit. Le doresc tot binele din lume”, ne-a declarat Marcel Toader.

În jurul orei 14:00, într-o clinică privată din Capitală, Gabriela Cristea a născut o fetiţă perfect sănătoasă care a primit nota 10 din partea medicilor.

Gabriela Cristea a nascut! Moment emotionant dupa ce a adus pe lume fetita mult asteptata! Ce a facut prezentatoarea TV atunci cand micuta a inceput sa planga

Şi-a dorit cu ardoare să devină mamă, iar acum visul i s-a îndeplinit. Gabriela Cristea a născut în această după amiază o fetiţă perfect sănătoasă!

Prezentatoarea TV trebuia sa nasca la inceputul lunii octombrie, dar se pare că micuţa şi-a dorit să vină pe lume mai repede. In aceasta dimineata, Gabriela Cristea a avut contractii si a fost dusa imediat la clinica privata unde a nascut.

Vedeta si sotul ei au decis sa o numeasca pe micuta lor Victoria.

Tavi Clonda a fost alaturi de ea si a filmat tot, iar cand micuta lor a venit pe lume, un moment extrem de emotionant a avut loc. Fetita a inceput sa planga, iar Gabriela Cristea i-a spus: „Nu mai plange, mami e aici”.

„Sunt fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Tavi Clonda.

Astfel, după ani de chin şi tratamente costisitoare, Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă.

Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă. Ea a avut nişte probleme, astfel că a urmat tratamente câţiva ani. „Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

 

„Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

În altă ordine de idei, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au pregătit intensiv pentru acest moment important. Cei doi i-au cumpărat micuţei absolut tot ceea ce era necesar. Printre ultimele lucruri achiziţionate de aceştia s-a numărat căruciorul fetiţei.

De ce nu vor să angajeze o bonă
Iar viitorii părinți nu s-au gândit numai la nume, ci și la cum o vor crește pe copilă. „Nu vrem bone, nu vrem să stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”, a mai spus Tavi Clonda.