Romania Azi

Cine va pleca de la Exatlon?! Avem primele imagini din seara eliminarii

In aceasta seara, se joaca „Arena Exatlon”, iar la finalul ei, un concurent va fi eliminat.

“Incepe faza finala! Va fi o saptamana intense, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune. Se joaca “Arena Exatlon”, la finele lui, cineva va pleca in Romania. In aceasta seara, din 8 veti ramane 7!”, este anuntul facut de Cosmin Cernat, in emisiunea Exatlon din aceasta seara.

In acest moment, in competitia ‘Exatlon” au ramas Razboinicii Alexandru Nedelcu, Ionut Sugacevschi, Stefan Floroaica, Roxana Moise si Faimosii Catalin Cazacu, Vladimir Draghia, Larisa Vasile si Valentin Chis. Unul dintre ei va parasi competitia la finalul emisiunii Exatlon din aceasta seara.

„Exatlon” se apropie cu pasi repezi de finalul atat de asteptat, ce va aduce invingatorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide castigatorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi in direct, la Kanal D, incepand cu ora 19:45.

Vladimir Draghia, unul dintre cei opt concurenti ramasi in competitia Exatlon, este actor si vedeta tv.

Vladimir Draghia a devenit cunoscut publicului dupa ce a jucat in telenovela, apoi a participat la diverse show-uri tv.

Putini sunt cei care stiu ca Vladimir Draghia isi investeste banii in imobiliare. Se pare ca vedeta cumpara apartamente pe care le reface, le redecoreaza si apoi le inchiriaza.

“Dupa ce mi-am strans niste bani, mi-am cumparat niste apartamente si acum mie asta imi place, sa ma ocup de design interior. Si asta fac: cumpar apartamente, le renovez, le mobilez si le inchiriez.

Eu concep tot interiorul. Cumpar piese de mobilier vechi, le renovez. Tot cumparand, am ajuns sa am un mic business”, a declarat Vladimir Draghia conform magazinuldecase.ro

“Amprenta” pe care concurentul Exatlon o pune pe fiecare apartament decorat de el este o…bicicleta. “Imi cumpar biciclete. In fiecare apartament am cate o bicicleta pe perete.

Uite, acum nu mai am suficient spatiu si trebuie sa mai cumpar un apartament”, a mai spus Vladimir Draghia, concurentul Exatlon, despre afacerea sa.

eliminareexatlon