Romania Azi

Deea Maxer, în culmea fericirii! A făcut anunţul

Deea Maxer este în culmea fericirii şi le-a dezvăluit internauţilor bucuria pe care o trăieşte. Cumnata artistei a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar la scurt timp, aceasta a făcut totul public pe reţelele de socializare.

Sora lui Dinu Maxer a născut o fetiţă perfectă sănătoasă, iar Deea, care a recunoscut în repetate rânduri că-şi doreşte un al doilea copil, a anunţat totul pe reţelele de socializare.

“It’s a girl ! ? Prima fetiţă in familia Maxer. Avem o nepoţică!”, a fost mesajul Deei Maxer, iar fanii au reacţionat imediat: “Să vă trăiască, să fie sănătoasă”, “Felicitări”, sunt două dintre comentariile lăsate de admiratori.

Deea Maxer şi Dinu Maxer au declarat în urmă cu ceva timp că îşi doresc şi o fetiţă. “În primul rând trebuie să ne sfătuiţi cum al doilea copil o să fie fetiţă. Dacă funcţionează reţeta, votez pro, probabil într-un an,” a declarat Dinu Maxer într-o emisiune TV.

Deea Maxer trece prin momente cumplite de când s-a mutat în noua casă. Cântăreaţa nu numai că are dureri extrem de violente, ci suferă şi din cauza faptului că a fost nevoită să părăsească patul conjugal.

Deea Maxer a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le spune prietenilor ei virtuali că are dureri extrem de mari în zona lombară, din cauza cărora s-a văzut nevoită să părăsească patul conjugal şi să doarmă pe canapea. Vedeta a spus că în prezent doarme pe canapea şi că-şi doreşte enorm să se poată întoarce alături de soţul ei.

”Am dureri in zona lombară de când ne-am mutat! Le pun pe seama saltelei. Am luat-o direct din fabrică , ne-au trimis ai mei unde stiau ei că sunt saltele bune si accesibile ca pret. Am dat 800 lei pe ea.

Am testat,ne-am culcat pe ea, ne-am sucit, am sărit…am pipăit, ne-am învârtit . Am ales una. E cea mai proastă saltea ever. E moale. Mă adâncesc in ea…si MĂ DOARE MIJLOCUL zilnic. Lui Dinu ii place.Doarme ca un bebeluş.

Vreau să schimb salteaua. Era momentul meu preferat…acela in care mergeam seara la somn.Acum e un coşmar. Aseară am dormit in studio pe canapea. A fost minunat! Canapeaua fiind fermă. Aştept soluţii/ variante de saltele / experientele voastre/ poze cu saltelele voastre de care sunteti mulţumiţi. Vreau să mă intorc in pat lângă soţul meu”, le-a spus Deea Maxer prietenilor ei virtuali.

Deea Maxer s-a pus pe slăbit, după ce a luat câteva kilograme în plus în timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel, la început de 2018, ea şi-a stabilit multe obiective, atât pe plan personal, cât şi profesional. Iar acela de a avea o talie de viespre se numără printre ele. Soţia lui Dinu Maxer a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a reuşit să dea jos câţiva centimetri într-un timp destul de scurt.

Într-un vlog pe care l-a făcut recent, Deea Maxer a mărturisit că, pe lângă faptul că ştia că s-a pufoşit, unii dintre apropiaţi îi ziceau acelaşi lucru. Şi, ca să evite să intre într-o mică depresie, cum a afirmat chiar ea, s-a decis să meargă des la sală, să fie atentă la alimentaţie şi să folosească un tratament naturist.