Romania Azi

FOTO / Eveniment important în familia Nicoletei Guţă! Soţul ei a dat vestea: „Să ne fie de bine”

Nicoleta Guţă trăieşte parcă o altă viaţă de când s-a căsătorit cu Ionică, tânărul care s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Recent, cei doi au avut parte de un eveniment important cu mare încărcătură emoţională.

Nicoleta Guţă şi Ionică Bangala au devenit părinţi spirituali. Cei doi s-au fotografiat în timpul nunţăă, când Nicoletei Guţă îi era aşezată în piept floarea de naşă, un trandafir roşu, natural, foarte mare.

„Să ne fie de bine”, a scris Ionică Bangala în dreptul imaginii. În spatele lor este şi mireasa, care poate o rochie plină cu pietre preţioase.

Nicoleta Guţă a purtat o rochie cu buline, cu un decolteu generos. Părul a preferat să îl lase pe spate, cu două codiţe împletite minuţios.

Soţul ei a optat pentru o cămaşă albă şi o pereche de pantaloni de culoare negru.

Nicoleta Guţă este în plină transformare care uimeşte pe toată lumea. A reuşit să aibă corpul visat după ce s-a operat la stomac, iar acum are curaj să pozeze şi fără machiaj.

Fiica cea mare a lui Nicolae Guţă nu apare foarte des în starea ei naturală. Totuşi, blonda a făcut o excepţie la începutul acestei primăveri şi s-a pozat fără fard. Diferenţa este, fără doar şi poate, evidentă.

Chiar dacă nu este machiată, Nicoleta Guţă nu este 100% naturală. Blonda a ajuns să arate ca acum după ce şi-a pus inel la stomac şi după ce şi-a tatuat sprâncenele.

Nicoleta Guţă este fiica cunoscutului cântăreţ de manele, Nicolae Guţă. Are 32 de ani şi s-a născut la Petroşani.

A urmat cariera tatălui său şi este şi ea cântăreaţă. Mariana Guţă i-a dărut manelistului patru copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicușor.

Nicoleta Guţă şi-a surprins admiratorii cu un corp extrem de slab. Cântăreaţa a slăbit enorm şi este schimbată în totalitate.

Cântăreaţa de manele a postat câteva fotografii pe Facebook, iar admiratorii nu am mai recunoscut-o: este slabă moartă şi poartă perucă.

Eu nu cred să fie ea …așa slabă? Arăţi exact ca iubita lui Nicolae acum. De ce ai slăbit aşa?”, i-au scris prieteni de pe Facebook.

Faptul că a slăbit este uşor de înţeles, vedeta a vrut să dea jos kilogramele în plus şi chiar a reuşit, însă ce se întâmplă cu părul ei, de ce a ales să poarte perucă?

Nicoleta Guţă este fiica cunoscutului cântăreţ de manele, Nicolae Guţă. Are 32 de ani şi s-a născut la Petroşani. A urmat cariera tatălui său şi este şi ea cântăreaţă.

*nicoguta*