Romania Azi

Gabriela Cristea a nascut! Primele declaratii ale lui Tavi Clonda despre copil

Gabriela Cristea a nascut! Moment emotionant dupa ce a adus pe lume fetita mult asteptata! Ce a facut prezentatoarea TV atunci cand micuta a inceput sa planga
Şi-a dorit cu ardoare să devină mamă, iar acum visul i s-a îndeplinit. Gabriela Cristea a născut în această după amiază o fetiţă perfect sănătoasă!

Prezentatoarea TV trebuia sa nasca la inceputul lunii octombrie, dar se pare că micuţa şi-a dorit să vină pe lume mai repede. In aceasta dimineata, Gabriela Cristea a avut contractii si a fost dusa imediat la clinica privata unde a nascut.

Vedeta si sotul ei au decis sa o numeasca pe micuta lor Victoria.

Tavi Clonda a fost alaturi de ea si a filmat tot, iar cand micuta lor a venit pe lume, un moment extrem de emotionant a avut loc. Fetita a inceput sa planga, iar Gabriela Cristea i-a spus: „Nu mai plange, mami e aici”.

„Sunt fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Tavi Clonda.

Astfel, după ani de chin şi tratamente costisitoare, Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă.

Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă. Ea a avut nişte probleme, astfel că a urmat tratamente câţiva ani. „Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

 

„Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

În altă ordine de idei, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au pregătit intensiv pentru acest moment important. Cei doi i-au cumpărat micuţei absolut tot ceea ce era necesar. Printre ultimele lucruri achiziţionate de aceştia s-a numărat căruciorul fetiţei.

De ce nu vor să angajeze o bonă
Iar viitorii părinți nu s-au gândit numai la nume, ci și la cum o vor crește pe copilă. „Nu vrem bone, nu vrem să stricăm căsnicia cu filipineze. O să ne ajute mama, mai avem prieteni”, a mai spus Tavi Clonda.