Romania Azi

Gabriela Cristea a rupt tăcerea după plecare de la Kanal D! Vedeta a făcut anunțul chiar în timp ce o altă vedetă prelua frâiele emisiunii ei

Gabriela Cristea le-a arătat tuturor camera micuţei pe care prezentatoarea şi soţul ei Tavi Clonda o aşteaptă cu nerăbdare. Gabriela Cristea a anunţat, cu acest prilej, că este în căutarea unei mobile pentru dormitor, care să se asorteze cu cea din camera fetiţei.

„Mami şi tati se gândesc serios să îşi asorteze mobila dormitorului cu cea din camera bebeluşei”, a anunţat Gabriela Cristea pe pagina ei de socializare. Postarea Gabrielei Cristea a adunat 10.000 de like-uri şi numeroase comentarii din partea internauților.

 

Gabriela Cristea este acum liniștită și așezată la casa ei, dar în trecut a suferit foarte mult din cauza neînțelegerilor cu familia sa.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, care a intrat în concediu prenatal, formează o familie fericită alături de muzicianul Tavi Clonda.. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară peste scurt timp și vor avea o fetiță, pentru care au ales deja trei nume.

Dacă acum este fericită, în trecut vedeta de televiziune a suferit enorm din cauza neînțelegerilor din familia sa. A avut mari probleme cu părinții și a fost criticată vehement pentru faptul că nu a fost prezentă la înmormântarea mamei ei.

După moartea mamei sale, Gabriela Cristea mărturisea că nu s-ar fi dus la înmormântare pentru că partenerul ei de atunci, marcel Toader, nu a dorit să o însoțească, iar ei i-a fost teamă de rude să meargă singură.

Gabriela Cristea spunea, la un moment dat, că îi lisește sentimentul că aparține unei familii.

„Eu cred că Dumnezeu le așează așa cum crede că este mai bine. Nu cred că ne dă mai mult sau mai puțin decât ducem. Fiecare om vine pe lumea asta pentru a învăța câte ceva, probabil eu am nevoie să învăț și umilința. Poate că eu am nevoie să învăț mai mult decât alți oameni. Numai că, mă întorc din nou la ideea că ce ți-e scris în frunte, ți-e pus, cred că Dumnezeu este foarte bun cu mine și mă ajută să aflu, să învăț asta pe căi interesante.

Îmi lipsește foarte des sentimentul că aparțin unei familii. Nu am de ce să mă ascund în spatele cuvintelor”, afirma ea.

„Cine are ochi să vadă, o să vadă, cine are minte să judece, judecă! Oamenii au înțeles multe din ce au spus alții. În fiecare familie există situații și situații. Cei care m-au judecat probabil că nu au trăit situații de genul trăite de mine. Pur și simplu e vorba de firea fiecărui om. Mie nu-mi place să mă cert și mai bine las lucrurile acolo și merg mai departe.
Trăim într-o societate în care ne dorim să evoluăm. Să evoluăm nu înseamnă ne dăm în cap, ci să comunicăm. În perioada în care m-am născut exista pregnantă ideea „eu te-am făcut, eu te omor!”. Cu asta am spus tot!”, mai declara Gabriela Cristea, care a încercat zadarnic să facă un copil pe vremea când era căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader.

„Fiecare este liber să facă ce vrea. Eu mi-am luat libertatea de a face ceea ce-mi doresc în viața asta, atâta timp când nu afectez pe nimeni. Eu nu am încălcat nicio lege, nu fac nimic ilegal și nu înțeleg de ce oamenii sunt afectați de ceea ce am trăit eu. Lucrurile astea ar trebui să mă intereseze pe mine și pe cei implicați. E dreptul meu să hotărăsc asupra vieții mele! Oamenii sunt revoltați pentru că eu nu fac ceea ce-și doresc ei. Nu pot, nu pot! E viața mea, o trăiesc eu, nu o trăiesc ei și mi-o asum. Îmi asum și faptul că o parte din populație mă consideră un fel de paria. Ok, mi-o asum!”, explica, la un moment dat, prezentatoarea de televiziune, care a făcut avort la 19 ani.