Romania Azi

Gata, anuntul este oficial! Tavi Clonda si Gabriela Cristea au confirmat zvonurile: „Am stabilit!”

Invitat în emisiunea „Răi Da’ Buni”, Tavi Clonda a vorbit despre botezul Victoriei, fetița lui și a Gabrielei Cristea, botez pe care cei doi l-au tot amânat din diverse motive. Însă, după mult tras, cei doi au reușit să stabilească și data când fiica lor va fi creștinată, iar cântărețul a dezvăluit deja tematica petrecerii ce va urma.

Nu l-am amânat, e chiar mai repede decât ne așteptam. Am stabilit botezul, în sfârșit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar știm data, ca să putem să facem invitațiile.

Cred că o să cânt și eu. Tema este ‘Trăiește-ți visul’ și culoarea este, parcă, culoarea mov,” a explicat Tavi Clonda, care a adăugat că este o adevărată relaxare să aibă data stabilită.

Mai mult, Tavi Clonda a vorbit cu mult drag despre Bella Victoria Margot, mărturisind că i se pare că deja a crescut destul de mult și că a început să facă niște mici pași.

Cât despre cum au petrecut cei doi de Ziua Femeii, Tavi Clonda a recunoscut că a ratat jumătate din zi, pe care și-a petrecut-o revenindu-și după o petrecere la care a fost în seara de dinainte.

„Gabriela se simte bine și de Ziua Femeii a ieșit pe terasă cu Victoria. Eu am ratat jumătate de zi pentru că am avut o petrecere înainte și am dormit. Suntem bucuroși că avem data de botex și parcă ne mai relaxăm puțin,” a declarat cântărețul.

Gabriela Cristea a devenit mămică în a doua jumătate a anului trecut și, spre deosebire de alte femei, nu a început imediat cure de slăbire pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii. Ba din contră! Vedeta s-a alimentat corespunzător pentru a alăpta.

„Am vrut să o alăptez pe fetiță și de aceea, am preferat să nu țin regim. Sănătatea ei a fost întotdeauna pentru mine pe primul plan.

Orice dietă ar fi afectat lactația. Am luat kilograme în plus, dar, sincer, nu m-a interesat deloc. Victoria avea nevoie de lapte matern, așa că atunci nu am ținut cont de cât mănânc. Acum însă, situația s-a schimbat un pic, nu mai alăptez, astfel că trebuie să fac ceva și pentru mine din punct de vedere fizic”, a declarat Gabi Cristea, conform wowbiz.ro.

Vedeta a dezvăluit și dieta minune pe care o urmează în prezent și care a ajutat-o să slăbească, deja, zece kilograme.

“De când nu am mai alăptat, de la două luni și jumătate, am încercat să țin o dietă. De atunci, am renunțat la pâine, la grăsimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcină. Mănânc doar carne și legume, pește și fructe de mare pe grătar sau la abur.

Nu mai pun nici măcar ulei în salate, le prepar doar cu sare și oțet. Nu e tocmai comod, însă totul a avut rezultat, căci am reușit să slăbesc aproape zece kilograme”, a mai declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți de când a venit în viața lor Bella Victoria Margot. Astăzi a fost prilej de sărbătoare în familia lor, întrucât micuța a împlinit cinci luni. Tavi Clonda a postat o imagine cu fetița și un mesaj emoționant. Gabi Cristea și soțul ei se bucură de fiecare moment alături de fiica lor și sărbătoresc în fiecare lună.

„Azi Victoria împlinește 5 luni! La mulți ani, scumpa noastră fetiță! Mami și tati te iubesc până la cer și înapoi”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Soțul Gabrielei Cristea a postat o imagine cu fetița, care a fost foarte apreciată de fanii acestuia. Prietenii lui virtuali au sărit să-i ureze „la mulți ani” micuței Bella Victoria Margot.

„La mulți ani, prințesă mică!”, „La mulți ani, minune!”, „La mulți ani, frumușico!”, „Doamne ce scumpă este! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii”, „La mulți anișori frumoși și sănătoși!”, „La mulți ani, prințeso cu ochii de smarald!”, „O minune de fetiță!”, „La mulți ani, îngeraș!”, „Gabriela, câte kilograme are bebița?”, „Frumușica!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.