Romania Azi

Giani Kirita a recunoscut ce nu-i place, de fapt, la Alina! S-a uitat la picioarele ei si si-a pus mainile in cap! Ce a vazut Faimosul?

Alina de la Razboinici a reusit sa starneasca priviri de admiratie din partea echipei adverse, in special, din partea barbatilor. Giani Kirita a fost primul care a pus ochii pe Alina, in primele zile petrecute la Exatlon.

„Eu vreau sa o iau pe fitness-ista aia…”, spunea Giani in tabara Faimosilor, in spirit de gluma.

Pus in fata faptului implinit, dinamovistul a clarificat situatia.

„Imi aduc foarte bine aminte, era chiar la inceput cand eram taberele nou venite. Pradatorii, vulturii…au zis, incepem: Vladimir avea iubita, Cazacu, bineinteles ca nu, eu bineinteles ca nu, Andrei era casatorit, deci au ramas 2 vulturi.

Cazacu mi-a zis apoi doia vorbe la ureche si am ramas singur. Si atunci am zis, daca e ceva, daca pot sa arunc lanseta undeva e la Alina, sub forma de caterinca.

Toti faceam sub forma de gluma, iti dai seama, i-am zis lui Vladimir sa ma invete o poezie, ca el e poet. Si atunci mi-a zis:

„Giani, te duci la ea si ii zici: <<Eu imi iau fericirea, din fericirea ta>> Pana mi-a zis-o, am si uitat-o.

Eu nu prea stiu sa cuceresc.

Daca o mai vad odata pe tocuri s-ar putea sa va zic cum va cuceresc. Da, sunt albastre, mie imi plac alea rosii. Nu merge, rosu cu alb, eu asa vreau.”, a spus el la WOWbiz.

Ion Oncescu a fost luni seara in platoul emisiunii Wowbiz si a facut dezvaluiri din culisele Exatlon. El a vorbit mult despre Giani Kirita, cel despre care multi spun ca este liderul echipei Faimosilor.

Mama lui Giani, aflata in platoul emisiunii Wowbiz, alaturi de Ion Oncescu si de Oltin Hurezeanu, i-a criticat pe cei doi fosti concurenti ca nu au dat totul pe traseu, ca s-au menajat fara sa se gandeasca neaparat la binele echipei asa cum face fiul ei. La un moment dat, Ion Oncescu a contrazis-o, spunandu-i ca si Giani are momente in care mai mult vorbeste decat lupta in timpul probelor.

“O sa va spun ceva. Stiti cand dadeam la rotita aia ca hamsterul? Eram cu Giani acolo. El nu mai tragea. Era momentul in care trebuia sa ne tragem coechipierul din apa. Eu eram partenerul lui Giani si simteam ca el nu mai tragea. Un sportiv care-i vede miscarile isi da seama, eu stiu insa ce simteam in maini. Eram singurul care tragea”, i-a explicat Ionut Oncescu mamei lui Giani.

Aceasta insa a parut a fi neincrezatoare in dezvaluirea facuta de Oncescu, mai ales ca abia spusese ca Giani isi da si sufletul pe traseu pentru a aduce puncte echipei sale.

Iata si momentul din emisiunea Exatlon, in care Giani Kirita si Ionut Oncescu au fost parteneri “de roata” si in care, conform spuselor fostului concurent, Kirita s-a lasat in baza acestuia.

*alina*