Romania Azi

Lidl angajează în 64 de orașe din România. Lista salariilor oferite, oraș cu oraș:

Lanțul de magazine Lidl face angajări masive în această perioadă. Sunt scoase la concurs locuri de muncă pe o mulțime de posturi. Aflăm care sunt acestea, dar și salariile oferite de grupul german, în acest articol.

Se caută angajați în orașele: București, Baia Sprie, Alba Iulia, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Turda, Câmpia Turzii, Luduș, Sebeș, Galați, Bacău, Bârlad, Oțelu Roșu, Brăila, Târgu Secuiesc, Cernica Pantelimon, Lugoj, Pașcani, Reșița, Slobozia, Urziceni, Iași, Tulcea, Câmpulung Muscel, Roman, Piatra Neamț, Turnu Măgurele, Popești Leordeni, Constanța, Medgidia, Năvodari, Hunedoara, Deva, Bistrița, Tășnad, Năsăud, Gherla, Târgu Jiu, Satu Mare, Cluj, Rădăuți, Zalău, Chitila, Buftea, Bragadiru, Găești, Balotești, Voluntari, Tunari, Târgoviște, Titu, Tuzla, Otopeni, Moreni, Câmpulung Moldovenesc, Mediaș, Avrig, Târgoviște, Zărnești, Brașov, Aiud, Ploiești și Bușteni.

Se caută tot felul de angajați, de la lucrători comerciali și vânzători la șefi de vânzări și specialiști în logistică ori achiziții. Lista completă a posturilor libere la Lidl poate fi consultată AICI.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un vânzător casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un casier angajat în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei, la care se adăugau tichete de masă și prima de Paști și de Crăciun.

Un vânzător casier angajat full time în Iași cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în Iași

Un asistent manager angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în București

Un operator TVCi angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2018 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în Timișoara

Un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un vânzător angajat full time în Tecuci, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.450 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 1.550 de lei.

Un casier angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în anul 2017 un salariu lunar de 2.400 de lei net.

Un manager de magazin angajat full time în Florești, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 5.700 de lei.

Un vânzător angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în anul 2017 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Angajări Lidl – Ce salarii sunt în Cluj-Napoca
Un casier și lucrător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2017 un salariu lunar net de 1.780 de lei net și tichete de masă de 300 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

*lidl*