Romania Azi

Mădălin Ionescu, mărturisiri şocante la două luni de la plecarea de la Kanal D: ”Nu fiţi….”

Mădălin Ionescu, mărturisiri şocante la două luni de la plecarea de la Kanal D: ”Nu fiţi….” Mădălin Ionescu este tare înverşunat faţă de mentalitatea companiilor şi-i îndeamnă pe prieteni să-i nu se lase transformaţi în scalvi de angajatori.

Mădălin Ionescu a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia se arată extrem de înverşunat faţă de companiile care-şi subjugă angajaţii. Fostul prezentator TV îşi îndeamnă prietenii să nu se lase transformaţi în scalvi ai angajatorilor.

”Niciun om nu se naşte sclav! Nu fiţi sclavii companiilor in care lucraţi! Sclavia e inacceptabila! Nu fiti sclavii proştilor ambitiosi care ajung sa deţină funcţii! Nu fiţi sclavii unor idei la moda! Nu fiti sclavii propriilor slăbiciuni! Nu fiti sclavii ideilor altora ! Nu fiti sclavi! Experimentaţi si visaţi! Gândurile se materializează!”, le-a spus Mădălin Ionescu prietenilor lui virtuali.

Mesajul lui Mădălin Ionescu vine la două luni după ce acesta şi-a dat demisia de la Kanal D pentru a se ocupa îndeaproape de creşterea fiicei sale, Petra.