Romania Azi

Mariana, despre o posibila apropiere dintre ea si Giani Kirita! Alex i-a simtit dorinta: „Cat repede ai ajunge la el?”

Editia Exatlon 13 martie a inceput intr-o nota amuzanta. De plictiseala, concurentii din echipa Razboinicilor au jucat mai multe joculete.

Mariana a fost provocata de Alex sa spuna cat de repede ar manca un sticks daca la capatul celalalt ar fi Giani Kirita.

Spre dezamagirea colegilor sai, care probabil isi doreau sa auda ceva putin mai incitant din gura ei, Mariana a ales sa „fure” sticksul. nu sa-l roada pana ajunge la buzele Faimosului.

Daca ai fi la un capat al sticksului si la celalalt s-ar afla Giani. Cat de rapida ai fi sa ajungi la el?”, a glumit Alex.

„As fi foarte rapida, i-as trage din fata”, a raspus Mariana.

Faimoşii s-au bucurat din plin de succes în ultimele zile, însă acum două dintre cele mai îndrăgite concurente au recunoscut că au probleme mari.

Diana Belbiţă a mărturisit că se confruntă cu dureri foarte mari de mai bine de o lună de zile, însă a încercat să meargă mai departe.

”Când ai venit tu eram deja cu dureri. Mă doare şi stângul, dar nu aşa rău. De o lună şi jumătate trag de umăr, de întindere, deja mă doare pe mai multe părţi.”, a mărturisit Diana Belbiţă.

De cealaltă parte, Larisa a spus că se teme să nu păţească ceva.

”Eu astăzi m-am speriat când eram cu catamaranul, că ai văzut că ţi-am zis cî nu puteam să mă duc pe spate şi m-am speriat să nu mi se întâmple ceva.

Era spătarul ăla de la scaun chiar acolo. Şi ştii care-i partea proastă, că nu sunt accidentări foarte mari, dar corpul nu are puterea să vindece acum.”, a spus Larisa.

Andrei Stoica și Anda Adam, după Exatlon: Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimoșilor care a părăsit competiția „Exatlon”, în urma unei accidentări misterioase, s-a aflat la Wowbiz, alături de Anda Adam, și ea eliminată din concurs din cauza unei accidentări dificile.

Multiplul campion mondial la kickboxing a slăbit peste zece kilograme, în cele nouă săptămâni de competiție, iar rezultate vizibile se văd și la ceilalți concurenți care au rămas în concurs.

„Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc„, a spus Andrei Stoica.

Prieteni de familie, cu mult înainte de a merge la „Exatlon”, Andrei și Anda au povestit că nu de puține ori, atât ea cât și Diana Belbiță ofereau din porțiile lor de orez sportivului, atât de necesare pentru ca acesta să facă față cu brio în jocurile viitoare.

„Noi aveam aceeasi portie de mancare ca fetele. Nici macar ele nu se saturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda si Diana aveau momente cand imi dadeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine„, adaugă acesta.