Romania Azi

Meghan Markle, goală! Fotografiile incendiare cu soția Prințului Harry, care fac ocolul internetului

Cea mai așteptată nuntă a anului, dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle a avut loc sâmbătă, 19 mai, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Ceremonia, care a respectat tradiţiile monarhiei britanice, a fost presărată şi cu câteva elemente de insolit şi noutate.

Un astfel de moment intim a fost cel când, după ce mireasa a ajuns la altar, fiind condusă de socrul său, prinţul Charles, viitorul soţ i-a spus: „Arăţi uimitor”.

Prințul Harry i-a şoptit vrăjit, lui Meghan- “arăți minunat”, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta lor de poveste, din capela castelului Windsor.

Mârâi şi-au zâmbit cu dragoste și s-au ținut de mână când au schimbat jurăminte, la altar.

După ceremonia religioasă s-au sărutat cu tandrețe pe treptele capelei. Apoi, au pornit într-o plimbare cu caleașca pentru a saluta mulțimea. De acum, cei doi sunt Ducele şi Ducesa de Suss3x.

Meghan a pozat goală

Soția Prințului Harry stârnește imaginația internauților, după ce fotografiile cu ea topless sau nud au devenit virale. Cu câţiva ani în urmă, actriţa a pozat pentru o cunoscută revistă de bărbaţi, iar imaginile o prezintă extrem de atragatoare.

Meghan Markle a pozat într-o revistă pentru bărbaţi cu o lună înainte de divorțul ei de primul ei soț, în anul 2013. Actriţa a fost surprinsă în ipostaze provocatoare, în timp ce prepara un burger savuros.

Meghan nu s-a sfiit să apară în ipostaze atragatoare şi îmbrăcată în haine provocatoare, actriţa s-a atins senzual şi a sedus camera de filmat şi aparatele foto.

Nunta regală. Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, se vor căsători religios, sâmbătă, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Prințul Harry a devenit Duce de Suss3x, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. De asemenea, după nunta regală, Meghan Markle va purta titlul de Ducesă de Suss3x.

În comunicatul Palatului Buckingham se precizează: “Titlurile prințului Harry vor fi Duce de Suss3x, Conte de Dumbarton si Baron de Kilkeel. Prințul Harry devine Alteța Sa Regală Ducele de Suss3x, iar Meghan Markle, în urma căsătoriei va deveni Alteța Sa Regală Ducesa de Suss3x”.

Titlul primit de prințul Harry, cel de Duce de Suss3x, nu a mai fost folosit de 175 de ani. Meghan Markle va fi prima Ducesă de Suss3x din istorie.

Cu 24 de ore de dinainte de nuntă, prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, şi-au petrecut noaptea separat. În timp ce prinţul Harry şi-a petrecut noaptea alături de fratele său mai mare, prinţul William, la hotelul Coworth Park, Meghan şi mama sa, Doria Ragland, au mers la la hotelul Cliveden House, aflat în proximitatea domeniului Windsor.

Meghan Markle va fi condusă la altar de către tatăl prinţului Harry, prinţul Charles. Iniţial, tatăl actriţei urma să îşi conducă fiica la altar, dar Thomas Markle nu va fi prezent la nunta regală din cauza unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Prințul George va fi însărcinat cu aducerea verighetelor la altar, iar prințesa Charlotte va fi domnișoară de onoare.

Palatul Buckingham a confirmat că la nunta regală va fi prezent şi soţul reginei Elisabeta a II-a, prinţul consort Philip, în vârstă de 96 de ani, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, acesta suferind o intervenţie chirurgicală în urmă cu o lună.

Prinţul William, fratele prinţului Harry, va fi cavalerul sau de onoare. În 2011, la nunta prinţului William cu Kate Middleton, Harry a fost cavalerul sau de onoare.

Vineri după amiază, Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, a făcut cunoştinţă cu regina Elisabeta a II-a şi au băut un ceai împreună.

La nunta regală vor fi prezenţi 600 de invitați, printre care și actorul George Clooney, cântăreții Elton John și Sting, dar și Serena Williams.

icendiare