Romania Azi

Mesajul cutremurator de pe pagina de Facebook a lui Liviu Arteni, dupa ce s-a aflat ca Israela a murit! Prietenii ii scriu mesaje de condoleante: “Odihneasca-se in pace”

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în 2008. Ei au șocat pe atunci pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În pofidia diferenței de vârstă, cei doi susțineau că se iubesc. Cu toate acestea, ani mai târziu, au apărut problemele.

În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar Israela povestea în diferite emisiuni tv că începuse să îi fie frică de el.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie, vineri (9 martie). Potrivit primelor informații, femeia era de negăsit de aproximativ cinci zile. Vecinii cred că femeia de afaceri era moartă de mai mult timp. Soțul ei, Liviu Arteni, este de negăsit.

Bărbatul nu a mai postat nimic pe Facebook, însă pe pagina lui au apărut mesajele de condoleanțe ale prietenilor. Prietenii virtuali l-au întrbeat pe Liviu Arteni dacă știe de moartea Israelei, dar bărbatul nu le-a răspuns.

Liviu, știi de doamna Israela? Condoleanțe”, a fost mesajul care l-a anunțat de moartea Israelei. Cu toate că a fost „bombardat” pe Facebook, Liviu Arteni nu a răspuns nimănui.

„Condoleanțe familiei! Odihnească-se în pace!”, „Sincere condoleanțe!”, i-au mai scris prietenii.

Liviu Arteni susținea că a ajuns să mănânce din tomberoane

În urmă cu un an, Liviu Arteni declarat că se află într-un impas și că cerșește prin diferite țări din Europa. El a vorbit despre acest lucru în cadrul unei emisiuni tv, printr-o intervenție telefonică.

„Da, cerșesc pe stradă! Am mâncat idn tomberon și am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute uc un euro măcar să-mi iau și eu o pâine și o sticlă de vinn. M-am certat cu pescărușii pentru o bucată de pâine.

Atât de rău am ajuns! Dorm pe stradă și mă spăl pe plajă…Regret că am supărat un suflet ca Israela”, declara Liviu Arteni, în urmă cu un an.

Ultima perioadă din viaţa Israelei Vodovoz a fost una foarte încărcată de evenimente neplăcute. Femeia de afaceri s-a despărţit de Liviu Arteni, după ani la rând în care i-a suportat abuzurile fizice şi psihice.

Invitată într-o emisiune de la Antena Stars, Israela Vodovoz a recunoscut că problemele din căsnicia cu Liviu au marcat-o profund şi a dezvăluit, cu această ocazie, că acesta avea o problemă de sănătate de care nu a mai vorbit până acum.

“Da, Liviu are o problemă de reproducere de mulți ani, s-a născut cu această indicație. Eu nu ştiu unde este acum”, a spus femeia de afaceri, fără să precizeze însă despre ce afecţiune este vorba.

Israela s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, iar fostul ei sot e negasit. Liviu Arteni nu a putut fi contactat, dupa moartea femeii de afaceri.

Inainte de a divorta de Liviu, Israela a povestit cateva lucruri socante care s-au petrecut in casnicia lor.

“Liviu m-a forţat să facem amor. Mă durea, l-am rugat să facem o pauză. Mă ţinea strâns, până la urmă l-am împins. Am încercat să-l conving să-mi dea drumul.

Totul a durat câteva minute, până am reuşit să ma duc la baie, dar a venit după mine.

Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate, el e axat numai pe imagini, iluzii optice. Toate problemele au început să apară din cauza alcoolului. Eu la capitolul amor nu am fost niciodată deschisă, eram inhibată total.

De oral nici nu s-a pus vreodată problema. Ca să mă vadă Liviu în pielea goală nu am acceptat. Nu numai cu el.

Eu cu primul meu soţ am fost căsătorită 20 de ani, dar nici el nu m-a văzut. Eu sunt o tipă pudică”, a declarat Israela in urma cu un an de zile.

Rodica Bucur, avocata Israelei, a dezvaluit unde va fi inmormantata femeia.

Rodica Bucur a luat legatura cu copiii Israelei care au inceput sa faca pregatirile pentru ca femeia sa fie “repatriata”.

Da sigur că da ( n.r. am luat legătura cu copiii) şi suntem în proces premergător de a merge la Federaţia Evreiască şi toate celelalte probleme care urmează.

Va fi plecată din ţară. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei.

Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie. Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei.

Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală… exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva. “ a declarat Rodica Bucur.

Celebra Israela Vodovoz a murit. Aceasta fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

loading...

Comentează