Romania Azi

Motivul pentru care vedeta a izbucnit în lacrimi, în direct: ”Mă faci să plâng…”

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai frumoase, solide şi apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi au fost recent împreună cu cei doi copii şi câţiva prieteni într-o vacanţă de vis, la mare.

Dana Rogoz i-a intervievat pe soţii Măruţă şi a reuşit să îi facă să se emoţioneze, în timp ce vorbeau despre dragostea dintre ei.

“Comunicarea şi respectul definesc iubirea noastră. Nu avem secrete. Mă deranjează multe lucruri la Cătălin, cel mai important este telefonul, sunt deranjată că este dependent de telefon. O căsnicie este şi despre compromisuri.

El este genul de om care mă motivează să fiu mai bună. Foarte mulţi oameni au o impresie greşită despre Cătălin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, râde mai mult, este partea bună dintre noi doi. Mă faci să plâng…”, a declarat Andra, izbucnind în lacrimi.

Peste 50 de ani ne vedem într-un azil de bătrâni, jucând cărţi cu prietenii noştri”, a mai completat cântăreaţa.

Prezentatorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţiei lui şi a dezvăluit că nu a mai văzut nici o femeie care să fie dispusă să facă orice pentru fericirea părinţilor, fraţilor, copiilor ei.

“Eu cred că e vorba de sinceritate, de respect şi de comunicare.

Mă enervează că nu am mai mult timp să petrec cu familia, prietenii. Eu sunt mai introvertit, în schimb Andra spune imediat ce o deranjează. Andra este o persoană cu o intuiţie foarte puternică, de multe ori am ajuns la vorbele ei.

Cea mai mare fericire a Andrei este să îşi vadă familia fericită”, a mărturisit Cătălin Măruţă, fiind vizibil emoţionat.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în 2005 şi de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2008 şi au împreună doi copii, David şi Eva-Maria.

Cei doi au reuşit să aibă o familie unită, devenind părinţii a doi copii, David şi Eva. Chiar dacă au trecut aproape 8 ani de la căsatoria lor, Andra şi Cătălin se simt la fel de îndrăgostiţi ca în acea zi.

Andra a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Cătălin, cei doi ţinând în mână un tablou pe care este scris: „Just Married”” (Proaspăt căsătoriţi).

„Am zis sa aflati de la mine si nu din presa”, a scris cântăreaţa, care a făcut, în mod evident, o glumă. Cel mai probail, cei doi au fost prezenţi la o nuntă şi nu au rezistat tentaţiei de a-si face o fotografia cu acest tablou.

Andra şi Cătălin s-au căsătorit pe 23 august 2008, chiar de ziua de naştere a Andrei, evenimentul fiin organizat la Târgu Jiu, oraşul natal al lui Cătălin.

„Căsătoria nu e simplă, a nu se înţelege asta, trebuie să lupţi ca s-o menţii cum ai început-o: frumoasă, senină, plină de visuri.

Dar, pe de altă parte, acum nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubeşte, pe care mă pot baza.”, spune Andra într-un interviu pentru Viva!