Romania Azi

Mulți au zis despre Bianca Drăgușanu că a avut mamă surogat. Vedeta a ținut ca să se afle adevărul chiar de la ea

Coco Păun, Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Victor Slav sunt bărbații celebri din viața Biancăi Drăgușanu. Însă, pe lista ei de cuceriri se află și un brutar.
Bianca Drăgușanu, care a oferit amănunte despre depresia postnatală, a avut un iubit brutar.

La emisiunea pe care o moderează la Kanal D, Bianca Drăgușanu și-a amintit și de perioada în care era însărcinată cu fetița ei, Sofia Natalia.

Când eram gravidă, aveam o energie de zici că beam jăratic. Eu nu știu ce înseamnă să fii leșinată. De aia zicea lumea că am avut mamă surogat pentru că eu nu am stat locului deloc.

Am sunat-o pe o prietenă să iasă la cafea, dar ea a zis că e ziua de relaxare. Stai în casă atunci, ești singură și deprimată și mai ales leneșă.

Pe de altă parte, ea este o persoană minunată, o frumoasă și o deșteaptă, dar este cel mai leneș om de pe suprafața pământului

Are câteva pungi de gunoi la ușă, casa explodată mai mereu, dar ea preferă să stea în pat și să posteze comentarii inteligente.

Eu eram gravidă în 8 luni și îi spuneam să meargă cu mine la film, dar ea îmi spunea: “Nu că mi-e lene. Acum ți-ai găsit și tu?”.

M-am gândit cât de respingătoare este lenea. Genul asta de oameni îi țin pe ceilalți la distanță.

Dacă și jumătatea ei este la fel nu au nicio șansa să se întâlnească pentru că le este lene.

Un bărbat eșuat care stă pe un colț de canapea cu telecomanda în mână este moartea pasiunii. Energia atrage, pozitivitatea atrage”, a afirmat vedeta.

Bianca Drăgușanu și-a adus aminte de copilărie și a povestit în emisiunea pe care o prezintă că era pe post de telecomandă. Mai mult decât atât, a dezvăluit și cu ce se ocupa iubitul ei, mai exact era gunoier.

Victor era pus de părinții lui să ducă gunoiul, lucru care îl enerva destul de tare.

Cand eram mica, eram un fel de telecomanda. Schimbam posturile. Pe vremea aia nu existau telecomenzi. Iar Victor era gunoier.

Mi-a povestit soacra-mea ca il puneau sa duca gunoiul. Iar el s-a suparat la un moment dat si a spus: ‘Da’ ce sunt eu, gunoierul tau?’. Asa ca Sofia, sa cresti mare, mama, ca trebuie sa fii de toate„, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a mai povestir că și-a pierdut cheia de la mașină. „Sunt convinsa ca a gasit-o cineva. Acum raman doua variante: Masina nu are cum sa mi-o fure, ca n-are cum. Sau daca are cum, o sa-l prind. Sau poate sa imi fure ceva din masina, dar peste tot pe unde imi las eu masina exista camere de luat vederi„, a mai spus blondina.

Jurnalistul Mircea N. Stoian a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu pe blogul său. Acesta a comentat pe marginea faptului că vedeta ar munci gratis la postul de televiziune Kanal D, unde este prezentatoare.

Bianca Drăgușanu, mama unei fetițe care se numește Sofia Natalia, este prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, unde a înlocuit-o pe Gabriela Cristea.

Despre Bianca Drăgușanu, care formează un cuplu cu Victor Slav, în ultimele zile au apărut informații conform cărora ar munci gratis la postul respectiv de televiziune.

Pe blogul său, jurnalistul Mircea N. Stoian, a comentat acest lucru.

„Bianca Drăgușanu muncește pe gratis la Kanal D… Cunoscând bine personajul, îndoiala că afirmația e corectă mă roade, precum o bătătură la călcâiul stâng.

Șefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri.

Cum știu bine că nu se scoală din așternuturi decât pentru sume cu cel puțin trei zerouri, (în euro evident) e clar că mecanismele prin care Bianca Drăgușanu a ajunsă să îi scuipe semnițe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele.

Mămica implanturilor și modificărilor trupești știe foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârțâie și îi este potrivnic. Știe să dea cât trebuie, unde trebuie, dar mai ales cui trebuie. (bună ziua, binețe, sfaturi etc.) În televiziune randamentul e dat de trinomul audiență-publicitate-costuri.

Obsesia pentru Bianca Drăgușanu și al ei consort, ambii cu performanță în televiziune la nivelul genunchiului de râmă este justificată, dacă ne gândim la abilitățile de negociator pe care miss botox le are și de deschiderea ei spre generozitatea aducătoare de beneficii personale.

Cum mecanismul ungerii a funcționat perfect în Antena 1 și mai peste tot pe unde Bianca și-a depus icrele mediatice, e clar că blonda minune din Motru a știut pe ce butoane să apese ca să râmână în cărți la Kanal D lăsând-o pe Gabriela Cristea cu buzele umflate fără botox”, a scris Mircea N. Stoian.