Romania Azi

Oana Lis, gânduri necurate de ziua ei. Cu cine vrea sa faca amor sotia lui Viorel Lis

Oana Lis se dovedește extrem de deschisă la propuneri…cu substrat și nu se ferește să discute în public despre asta! Soția fostului primar al Capitalei și-a lăsat admiratorii cu gura căscată într-o discuție pe teme…sexuale!

Ziua de naștere a Oanei Lis se apropie, așa că plictisită și indecisă, le-a cerut prietenilor virtuali păreri despre activitățile pe care ar putea să le facă. Soția lui Viorel Lis va împlini 39 de ani pe 19 martie. „Bună, dragii mei! Pe 19 Martie e ziua mea, fac 39 ani…😉 Aştept şi eu idei de la voi despre ce să fac de ziua mea…🤔😉😊”, a scris Oana Lis.

Propunerile au fost care mai decare mai…îndrăznețe. „Un copil, zic. Asta să faci” i-a răspuns o prietenă virtual. Replica Oanei a uimit pe toată lumea. „Nu depinde doar de mine. Doar să fac un swing party şi fie ce-o fi!”.

Discuția a avansat repede, cu multe doze de umor. „Măcar să ştii sigur cine-i tatăl. Oricum îţi doresc la mulţi ani! Să fii sănătoasă şi împlinită”.

Viorel Lis are deja doi copii, Adrian și Alina, din prima căsnicie și nu mai vrea încă unul de la Oana. Fostul primar nu a păstrat relația cu aceștia. Adrian are 38 de ani și este jenat de aparițiile tatălui său.

Ii este jena, mai ales in ultima perioada, cand tatal sau face acest circ la TV cu sotia. Ii este foarte rusine si chiar incearca sa nu puna la suflet si sa se detaseze de tot ceea ce se intampla. Sufera cand stie ca tatal sau este bolnav, insa nu vrea sa se apropie, mai ales ca langa domnul Lis este mereu si Oana.

Situatia este una dificila si nu cred ca Adrian va avea vreodata o relatie apropiata cu tatal sau”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro

Oana Lis povestește în exclusivitate clipele de coșmar prin care a trecut în urmă cu ceva timp, când a fost agresată de către un necunoscut în autobuz.

“M-a agresat un tip în autobuz. Adică, pur şi simplu mi-a băgat mâna sub fustă. Nu era aşa înghesuială, am început să ţip. Pur şi simplu mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea”, a povestit Oana Lis, potrivit libertatea.ro.

Ea a precizat că nimeni din autobuz nu a zis absolut nimic, moment în care Oana Lis s-a enervat și i-a tras o palmă agresorului.

“Era un bărbat ok, chiar bine îmbrăcat. I-am dat o palmă, a început să râdă. Fiind bătută de tatăl meu, reacţionez, devin şi eu violentă”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis, schimbări majore pentru 2018. „Cred că sunt cea mai grăsuţă din showbiz”

Oana Lis a decis să facă schimbări majore în viața ei. Vedeta merge zilnic la o facultate din București, iar cursurile făcute aici au ajutat-o să îşi schimbe viaţa. Soția lui Viorel Lis urmează să înceapă sesiunea.

După ce a declarat că vrea să aibă un copil prin inseminare artificală, Oana Lis vrea să fie şi o studentă model, scrie spynews.ro. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, soţia lui Viorel Lis a dezvăluit cum reuşeşte să aibă grijă de fostul edil al Capitalei, dat fiind faptul că e bolnav, şi să poate să meargă şi la cursuri în fiecare zi.

„Fie ploaie, fie vânt, eu la facultate sunt. A devenit o plăcere pentru mine să mă trezesc dimineaţa. Sunt într-o nouă viaţă. Recomand tuturor femeilor să facă din nou o facultate. Te acomodezi. am examene la care am luat şi 10. O să am 7 examene în sesiune. Nu mă mai vedeţi în oraş. Îl pun pe Viorel să mă asculte. Mă pune să învăţ. A zis că s-ar înscrie şi el la facultate. Ar vrea să facă administraţie”, a spus Oana Lis.

„Eu am învăţat despre mine. Am avut şi eu tot felul de probleme. Am învăţat să trăiesc în aici şi acum. Tot timpul neajunsuri. Am învăţat să mă bucur de clipă, să ascult oamenii în mod activ. Apartamentul în care m-am mutat e fix vis-a-vis de facultate.

Cred că am slăbit pentru că stau câteva ore pe zi la facultate. Am slăbit cinci kilograme şi mai continui, o luasem puţin razna cu sărbătorile astea. Cred că sunt cea mai grăsuţă din showbiz. (…) Mi-am cumpărat laptop. Îl folosesc, m-au învăţat colegii, mi-am făcut prieteni noi”, a mai spus Oana Lis.