Romania Azi

Povești HORROR de la coafeze, ce îți ridică părul din cap: „Am spălat-o și am observat un miros ciudat, un scalp uscat. Când am privit cu atenție…”

În fiecare profesie există anumite legende care au legătură cu experiențele din viața de zi cu zi. Nu ai fi zis însă că într-o meserie atât de dedicată frumosului s-ar putea naște niște… povești horror! Iată, însă că unele coafeze au trecut prin momente chiar de groază cu unele cliente. Iată câteva dintre ele!

„Am avut o clientă ce a venit să se tundă. Avea părul destul de lung, până la jumătatea spatelui. Voia doar o tunsoare simplă. I-am spălat părul și am observat un miros ciudat, un scalp uscat. Când am privit cu atenție, „mătreața” era de fapt … ouă de păduchi.”

„Un sfat de la un hairstylist: spală-te întotdeauna în spatele urechilor. Mai multe persoane decât ai crede uită să se spele acolo și au murdarie galbenă, albă și chiar verde. Miroase urât.”

„Acum ceva timp, a trebuit să spăl și să tund părul unui adolescent. Părea să nu și-l fi spălat de luni întregi. După tunsoare, am încercat să-i ud părul, dar apa nu se prindea deloc, aluneca pe par din cauza acumularii de ulei… Oribil!”

„O femeie a venit la coafor cu fetița de 8 ani. Mama nu era foarte drăguță, dar fetița era dulce și politicoasă.  Mama nu avusese grijă de părul micuței și era atât de murdar și de încâlcit, încât a fost nevoie de trei sau patru persoane timp de trei ore pentru a reuși să-l perie.”

„Am avut  o clientă care se programase pentru îndepărtarea extensiilor. Stilistul care ți le aplică ar trebui să-ți zică că trebuie ținute cel mult trei luni. Aceasta femeie nu știa asta și le avea acolo de șapte luni. Avea o bucată de păr mare care se lipise de adezivul extensiilor. Singura opțiune a fost să o rad în cap.”