Romania Azi

Reactia lui Vladimir Draghia dupa ce Ionut i-a refuzat banii: „I-am explicat ca nu fac asta din mila…”

Vladimir Draghia nu intelege de ce Ionut Sugacevschi nu vrea ca el sa fie cel care sa se ocupe de organizarea nuntii lui cu Nela.

Nu am sute de mii de euro in cont si pot sa arunc cu banii, m-am oferit sa o fac pentru ca am prieteni cu o plaja la mare, puteam sa vorbesc cu ei.

Puteam sa vorbesc cu doi-trei sponsori pentru mancare, cu prieteni artisti pentru atmosfera. Eu, daca as fi fost in locul lui, as fi acceptat.

Poate e un soi de mandrie din partea lui. I-am explicat ca nu fac asta din mila. Ci pentru ca e un lucru inteligent sa ne organizam. De ce sa dai atatia bani?

Inca e valabila oferta mea. Nu e tarziu. Eu inca mai sper ca se razgandeste, ca o sa ma sune, o sa aleaga o data si o vom fac”, a declarat Vladimir Draghia dupa ce a aflat ca Ionut nu este de acord ca el sa se ocupe de organizarea nuntii lui cu Nela.

Vladimir Draghia a vorbit despre decizia lui de a dona premiul cel mare castigat la Exatlon.

Multi au fost cei care i-au reprosat ca a facut anuntul ca vrea sa doneze banii tocmai pentru a influenta votul telespectatorilor, iar el a recunoscut asta.

Vladimir Draghia a marturisit la WOWBIZ ca nu i se pare un lucru gresit, mai ales pentru ca banii pe care urma sa ii castige ajungeau la niste copii care chiar au nevoie.

Si mie mi-ar fi placut sa spun abia la sfarsit. Sunt de acord cu Catalin. Daca nu castigam si spuneam ce as fi vrut sa fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu ma crede!

Stateam langa Ionut, plangea pentru a zecea oara in emisiune, cum muncea in Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a indupleca telespectatorii si a-i face sa il voteze.

E normal sa o faca. E normal sa vorbesti despre tine, sa emotionezi lumea, sa ii faci pe oameni sa te voteze. Am vazut ca face apel la sentimentele publicului, mi se parea normal sa o fac si eu. Nu avea de ce sa imi fie rusine! E o cauza nobila!

Ionut a fost votat! Nu stiu de ce nu a castigat! Sunt aproape sigur ca a contat mult ca am spus ce vreau sa fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam sa castig tocmai de-asta.

Nu vad de ce as fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdata nu stiu cum se va proceda.

Mi-ar placea sa se doneze direct, sa nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rusine sa intreb ce o sa se intample cu banii”, a declarat Vladimir Draghia.