Romania Azi

Roxana Kirita a făcut anunțul! „Tata va sta…”

Roxana Kirita, fiica lui Giani Kirita ii da sanse mari de reusita tatalului ei, in competitia Exatlon.

De mai bine de 2 luni, Roxana Kirita se gandeste non-stop la tatal ei si urmareste cu sufletul la gura confruntarile de la Exatlon. Giani Kirita este liderul echipei “Faimosilor”, iar Roxana Kirita ii da sanse mari de reusita tatalui ei la Exatlon.

Ce-i drept, pana acum, Giani Kirita a reusit sa-si mobilizeze colegii de echipa intr-un mod extraordinar, ca un adevarat antrenor.

In plus, el a adus si puncte importante echipei sale si daca nu s-ar fi accidentat probabil ca prestatia sa ar fi fost cu mult mai buna.

Accidentarile sunt marea spaima a Roxanei, fiica lui Giani Kirita fiind convinsa ca daca acestea nu s-ar fi produs, tatal ei ar fi putut castiga Exatlon.

Tata va sta la Exatlon pana la final. De castigat nu stiu daca va castiga, nu pot sa fiu sigura de asta pentru ca depinde de foarte multe chestii. Daca nu s-ar fi accidentat pe parcurs ar fi fost posibil. Asa, tot ce pot sa spun e ca va rezista, va sta pana la final. Bine, daca nu vor exista si alte accidentari”, a declarat Roxana Kirita.

Faimoşii s-au bucurat din plin de succes în ultimele zile, însă acum două dintre cele mai îndrăgite concurente au recunoscut că au probleme mari.

Diana Belbiţă a mărturisit că se confruntă cu dureri foarte mari de mai bine de o lună de zile, însă a încercat să meargă mai departe.

”Când ai venit tu eram deja cu dureri. Mă doare şi stângul, dar nu aşa rău. De o lună şi jumătate trag de umăr, de întindere, deja mă doare pe mai multe părţi.”, a mărturisit Diana Belbiţă.

De cealaltă parte, Larisa a spus că se teme să nu păţească ceva.

”Eu astăzi m-am speriat când eram cu catamaranul, că ai văzut că ţi-am zis cî nu puteam să mă duc pe spate şi m-am speriat să nu mi se întâmple ceva.

Era spătarul ăla de la scaun chiar acolo. Şi ştii care-i partea proastă, că nu sunt accidentări foarte mari, dar corpul nu are puterea să vindece acum.”, a spus Larisa.

Andrei Stoica și Anda Adam, după Exatlon: Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimoșilor care a părăsit competiția „Exatlon”, în urma unei accidentări misterioase, s-a aflat la Wowbiz, alături de Anda Adam, și ea eliminată din concurs din cauza unei accidentări dificile.

Multiplul campion mondial la kickboxing a slăbit peste zece kilograme, în cele nouă săptămâni de competiție, iar rezultate vizibile se văd și la ceilalți concurenți care au rămas în concurs.

„Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc„, a spus Andrei Stoica.

Prieteni de familie, cu mult înainte de a merge la „Exatlon”, Andrei și Anda au povestit că nu de puține ori, atât ea cât și Diana Belbiță ofereau din porțiile lor de orez sportivului, atât de necesare pentru ca acesta să facă față cu brio în jocurile viitoare.

„Noi aveam aceeasi portie de mancare ca fetele. Nici macar ele nu se saturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda si Diana aveau momente cand imi dadeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine„, adaugă acesta.

„Dormeam ca sa uit de foame”

Andrei Stoica a mărturisit care a fost strategia la care a apelat, în momentele in care foamea punea stăpânire pe el. „Primele doua saptamani au fost cele mai grele. Cand miza era mancarea, ne saturam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca sa uit de foame„, a dezvăluit sportivul.

Nu este niciun secret că între membrii echipei Faimoşi s-a format o relaţie frumoasă de prietenie, însă surpriza vine din partea lui Cătălin Cazacu şi a Dianei Belbiţă.

Conform unor imagini difuzate în emisiunea de astăzi, cei doi concurenţi de la Faimoşi s-au apropiat foarte mult. Mai exact, Diana Belbiţă i-a făcut masaj pe cap lui Cazacu, în timp ce discutau despre evoluţia lui Oltin în cadrul competiţiei Exatlon.

”A câştigat primul punct de când a venit.”, a spus Cazacu, în timp ce Diana îl asculta şi îl masa pe cap.

Vladimir Draghia regreta esecul de ieri. Faimosul si-ar fi dorit sa primeasca vesti de acasa si sa-si mai vada fiica.

Gatuit de emotie, Draghia a declarat in editia EXATLON 12 martie ca ii e dor sa-i vada chipul fiicei sale.