Romania Azi

S-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar acum au stat față în față în emisiune. Biancăi Drăgușanu nu i-a picat deloc bine. Anda Adam i-a spus direct lui Victor Slav: „Poți și tu să…”

Cântăreața Anda Adam i-a lansat o povocare fostului ei iubit, prezentatorul de televiziune Victor Slav, la emisiunea pe care acesta o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Anda Adam și Victor Slav au format un cuplu ani de zile, însă când toată lumea se aștepta ca aceștia să ajungă la altar s-au despărțit. Separarea lor s-a produs în anul 2012, ulterior fiecare dintre cei doi văzându-și de viață și formând o familie cu altcineva.

Luni seară, Anda Adam a fost invitată la emisiunea pe care fostul ei iubit, Victor Slav, o moderează la postul de televiziune Kanal D, alături de Andreea Mantea.

La show-ul respectiv, Anda Adam a vorbit despre participarea sa la concursul Exatlon România. Blonda a purtat un tricoul de culoare neagră, inscripționat cu mesajul “Poate fata”.

Cântăreața i-a lansat o provocare în direct fostului ei iubit.

Glumind cu Victor Slav, Anda Adam i-a spus acestuia că poate să poarte și el un tricou incripționat cu mesajul “Poate băiatul”.

“Poți și tu să porți, nu mă supăr”, i-a spus Anda Adam lui Victor Slav, menționând că a scos o colecție de tricouri cu astfel de mesaje.

Andrei Stoica și Anda Adam, după Exatlon: Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimoșilor care a părăsit competiția „Exatlon”, în urma unei accidentări misterioase, s-a aflat la Wowbiz, alături de Anda Adam, și ea eliminată din concurs din cauza unei accidentări dificile.

Multiplul campion mondial la kickboxing a slăbit peste zece kilograme, în cele nouă săptămâni de competiție, iar rezultate vizibile se văd și la ceilalți concurenți care au rămas în concurs.

„Giani cred ca a slabit in jur de 12-15 kilograme. Stiu sa apreciez pentru ca eu ma cantaresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slabit in jur de 10 kilograme, dar in maximum 3 saptamani le voi pune la loc„, a spus Andrei Stoica.

Prieteni de familie, cu mult înainte de a merge la „Exatlon”, Andrei și Anda au povestit că nu de puține ori, atât ea cât și Diana Belbiță ofereau din porțiile lor de orez sportivului, atât de necesare pentru ca acesta să facă față cu brio în jocurile viitoare.

„Noi aveam aceeasi portie de mancare ca fetele. Nici macar ele nu se saturau dintr-o portie de mancare, daramite noi?! Anda si Diana aveau momente cand imi dadeau din macarea lor, si o lingura de orez in plus conta pentru mine„, adaugă acesta.

„Dormeam ca sa uit de foame”

Andrei Stoica a mărturisit care a fost strategia la care a apelat, în momentele in care foamea punea stăpânire pe el. „Primele doua saptamani au fost cele mai grele. Cand miza era mancarea, ne saturam, dar dupa 2-3 ore revenea senzatia de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca sa uit de foame„, a dezvăluit sportivul.

Nu este niciun secret că între membrii echipei Faimoşi s-a format o relaţie frumoasă de prietenie, însă surpriza vine din partea lui Cătălin Cazacu şi a Dianei Belbiţă.

Conform unor imagini difuzate în emisiunea de astăzi, cei doi concurenţi de la Faimoşi s-au apropiat foarte mult. Mai exact, Diana Belbiţă i-a făcut masaj pe cap lui Cazacu, în timp ce discutau despre evoluţia lui Oltin în cadrul competiţiei Exatlon.

”A câştigat primul punct de când a venit.”, a spus Cazacu, în timp ce Diana îl asculta şi îl masa pe cap.

Vladimir Draghia regreta esecul de ieri. Faimosul si-ar fi dorit sa primeasca vesti de acasa si sa-si mai vada fiica.

Gatuit de emotie, Draghia a declarat in editia EXATLON 12 martie ca ii e dor sa-i vada chipul fiicei sale.

„Am pierdut proba de comunicare. Imi pare rau. Nu am mai vazut de multa vreme ‘fata de bebelus’ (n.r. – pe Zora, fiica sa). Am mers destul de bine si noi.

A fost si faza ca Mariana s-a dat accidentata si a dat sansa sa joace. Ei au castigat proba, dar au de pierdut pe alta zona”, a spus Vladimir Draghia, in editia EXATLON 12 martie.

Gestul facut de Mariana din echipa Razboinicilor a scos-o din sarite pe Diana Belbita. Concurenta de la Faimosi a luat-o la rost, dupa ce Razboinicii au castigat proba.

Voi incepe cu felicitari astazi si nu voi felicita echipa mea. O voi felicita pe Mariana. Cu siguranta e finalista intr-un concurs de falsitate. Imi asum dreptul sa fiu o scorpie. Nu mi se pare corect atunci cand aici se considera ca pornim de la egal la egal.

Sa vii dupa doua reprize in care ai pierdut si la jumatatea celei de-a treia sa spui ca nu mai joci. Daca aveai o accidentare ai fi spus-o dupa primul sau al doilea joc si astfel sa lasi o concurenta mai buna. Eu a trebuit sa intru tura dupa tura si astfel am pierdut.

Cu toate acestea, ai putut sa arunci, nu ai mai putut sa tii. „, a declarat Diana Belbita.

As vrea sa nu fii in locul meu ca ma doare operatie la mana, nu vreau sa mi se dezlipeasca operatia la mana, la tendon. Am vrut sa intru chiar pe traseu, dar ei au decis asa. Imi pare rau ca tu crezi asta„, s-a aparat Mariana.

Faimosii le-au facut o surpriza fetelor din echipa de 8 Martie. Concurentii au facut striptease, ceea ce le-a amuzat teribil.