Romania Azi

Soția lui Miron Cozma, dezvăluiri picante la 8 ani de la divorț

S-a iubit pătimaș cu Miron Cozma, i-a fost soție, însă după doar 18 luni de mariaj a ajuns la divorț. Avocata care în 2008 l-a alinat pe ”Luceafărul huilei” după eliberare ne-a oferit picanterii din viața conjugală cu acesta. Fostul soț a vrut să o dea pe mâna esteticienilor, însă înspăimântată de imaginea Marinelei Nițu, aceasta l-a refuzat.

Cele mai savuroase povești “răsuflă” din cuplu abia după despărțirea protagoniștilor. Așa s-a întâmplat și în cazul foștilor soți Miron Cozma-Monica Ionescu, iar Click! îți prezintă detalii spuse fără ranchiună de avocata care s-a iubit doi ani cu fostul lider al minerilor.

Pe 1 decembrie 2007, Miron Cozma (63 de ani) a fost eliberat din închisoare, unde petrecuse 10 ani de detenție pentru Mineriada din 1991. La scurt timp după ce și-a recăpătat libertatea, ”Luceafărul Huilei” s-a îndrăgostit-lulea de o avocată pe nume Monica Ionescu (47 de ani).

Au avut o relație timp de șase luni apoi, din prea multă dragoste, au hotărât să se căsătorească civil. Căsnicia lor, din păcate, a durat doar 18 luni și s-a încheiat în decembrie 2010.

Acum, la aproape opt ani de la divorț, fosta doamnă Cozma este tare fericită cu decizia ei de atunci, mai ales că a rămas prietenă cu fostul soț. Avocata a povestit pentru ziarul Click! cum este viața după liderul minerilor din Valea Jiului.

”Am rămas în relații foarte bune cu Miron, chiar dacă am divorțat supărați. Ne-am despărțiți din motive de nimic. Eu eram mai vulcanică, zodia Pești, avea și el damblalele lui de Fecioară. Nu știu dacă m-a înșelat, că nu l-am prins.

Cert este că după ce ne-am despărțit, vreo doi ani nu am discutat deloc, după care ne-am intersectat la tribunal. Aveam amândoi treabă pe acolo și atunci ne-am împăcat, am început să vorbim mai des, însă nu mă gândesc să reluăm relația. Viața după Miron e bună.

Sunt foarte liniștită, am o fată studentă în anul II la Drept, am avut o relație cu un bărbat timp de doi ani, dar care s-a încheiat din cauza distanței.

Acum sunt singură, liniștită, însă nu vreau să rămân așa, pentru că viața în doi e frumoasă”, a declarat, pentru Click!, Monica Ionescu, cea de-a doua soție a lui Cozma.

Monica a avut ocazia să-i cunoască familia soțului și chiar a avut o relație frumoasă cu prima soție a acestuia, doamna Dana, cea care i-a dăruit doi copii lui Cozma. ”Miron are o familie frumoasă, o fată pe nume Mirona, și un băiat pe nume Dan, care de câțiva anișori l-a făcut bunic pe fostul meu soț. I-a dăruit doi nepoței, pe Rareș (9 ani) și pe Tudor (4 ani).

Miron ține extrem de mult la ei, se implică și le sare în ajutor, e diseprat să-și ajute familia, e un om foarte sufletist. Am cunoscut-o și pe prima lui nevastă, Dana, care este educatoare. Era o femeie foarte ok, foarte drăguță, veselă, care s-a dedicat mult copiilor. Din câte știu, nu s-a recăsătorit”, ne-a mai povestit Monica.

Și nu doar pe Dana a întâlnit-o, ci și pe marea iubire a lui Miron Cozma, și anume Marinela Nițu, cea care s-a transformat total din cauza chirurgiei estetice. Miron a încercat să o modifice și pe Monica, dar fără succes.

”Pe Marinela pot să spun că am cunoscut-o foarte puțin. Eram la o petrecere, iar pe vremea aia nu era operată, arăta super bine. Miron avea un prieten medic la Timișoara și mi-a zis: «dar nu vrei și tu să-ți faci ceva, că știu că voi femeile sunteți cu chestiile astea». Știu că m-am enervat atunci și i-am zis «auzi, nu mă placi așa cum sunt?».

Nu-mi doresc astfel de lucruri artificiale, consider că sunt ok cu mine”, ne-a mai povestit Monica Ionescu.