Romania Azi

Surpriza de proportii! Fratele Ancai s-a cuplat cu o fosta concurenta de la Exatlon! Razboinica Anca a crezut ca nu aude bine! Despre cine e vorba

Exatlon naste sportivi, dar si idile amoroase. Radu Mihailescu, fratele fostei Razboinice Anca, formeaza un cuplu cu Diana Kovacs, la randul ei, si ea fost Razboinica.

Diana Kovacs a fost printre primele eliminate de la Exatlon.

Sper sa nu fie Alina. Ar fi cea mai nefericita alegere. Pentru mine ar fi, da. „, a spus Anca, inainte sa afle despre cine e vorba.

„Draga mea sora, in ultimele saptamani am iesit cu o fosta colega de-a ta de la Exatlon. Este Razboinica. In serile in care ziceam ca merg la bere sau la alergat, eu ma vedeam cu ea…„, si-a inceput Radu marturisirea.

Radu a mai explicat ca nu i-a spus surorii sale de la inceput despre intalnirile pe care le-a avut, pentru ca i se parea mult prea devreme.

„Sper sa nu fie Mariana”, a mai spus Anca.

Din fericire pentru fratele ei, zambetul Ancai nu i-a disparut de pe chip in momentul in care Diana Kovacs si-a facut aparitia in platou.

EU sunt surprinsa. Cu Diana m-am vazut acum cateva zile la maraton, am alergat impreuna si nu mi-a zis nimic. Mie mi-e drag de Diana, m-am inteles bine cu ea si sper sa se inteleaga si ei bine”, a mai spus Anca.

„Am vazut acum ceva timp cu fetele, au iesit impreuna, si destul de discret i-am scris Dianei.”, a povestit Radu.

Initial, l-am refuzat cand m-a invitat in oras. Nu prezenta interes pentru mine. La insistentele lui, intr-un final am cedat.

Nu m-am aranjat, m-am gandit ca daca e fratele Ancai suntem ca in familie, iesim la o poveste si nu necesita atata deranj. Ne-am vazut in masina si am stat de vorba”, a spus Diana.

Vladimir Draghia, unul dintre cei opt concurenti ramasi in competitia Exatlon, este actor si vedeta tv.

Vladimir Draghia a devenit cunoscut publicului dupa ce a jucat in telenovela, apoi a participat la diverse show-uri tv.

Putini sunt cei care stiu ca Vladimir Draghia isi investeste banii in imobiliare. Se pare ca vedeta cumpara apartamente pe care le reface, le redecoreaza si apoi le inchiriaza.

Dupa ce mi-am strans niste bani, mi-am cumparat niste apartamente si acum mie asta imi place, sa ma ocup de design interior. Si asta fac: cumpar apartamente, le renovez, le mobilez si le inchiriez.

Eu concep tot interiorul. Cumpar piese de mobilier vechi, le renovez. Tot cumparand, am ajuns sa am un mic business”, a declarat Vladimir Draghia conform magazinuldecase.ro

“Amprenta” pe care concurentul Exatlon o pune pe fiecare apartament decorat de el este o…bicicleta. “Imi cumpar biciclete. In fiecare apartament am cate o bicicleta pe perete.

Uite, acum nu mai am suficient spatiu si trebuie sa mai cumpar un apartament”, a mai spus Vladimir Draghia, concurentul Exatlon, despre afacerea sa.

frateleancai