Romania Azi

Adrian Minune, IN LACRIMI la TV! „Nu imi este rusine ca imi curg lacrimi”! Manelistul a spus, in sfarsit, ce avea pe suflet

Adrian Minune este un familist convins, iar sarbatorile crestine sau cele sezoniere sunt petrecute cu familia si cei dragi sufletului sau. Manelistul s-a gandit cu mare drag la femeile din viata lui, joi, 8 martie, despre care a facut marturisiri emotionante.

Dedicaţia mea este pentru mama mea şi pentru mamele tuturor. Nu îmi este ruşine că îmi curg lacrimi fiindcă emoţiile nu se ascund.

Ar trebui toţi copiii să îşi iubească mamele. Şi eu sunt copil, chiar dacă am 45 de ani. Îmi iubesc foarte mult mama şi pe bunica care m-a crescut”, a spus Adrian Minune.

Adrian Minune a avut o reacție neașteptată în timpul unui eveniment, atunci când un tânăr a venit să-i ceară o dedicație, oferindu-i 10 lei.

Celebrul manelist nu și-a ascuns dezamăgirea și l-a luat peste picior pe individ.

După ce a aruncat bancnota de 10 lei pe jos, artistul a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tânărului, spre stupefacția celor prezenți.

Tânărul voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său. Manelistul nu s-a putut abține când a văzut ce sumă a primit de la tânăr.

„Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a reacționat Adi Minune.

Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe tânăr, care însă nu s-a întors: „Ia, vino încoa’”.

Multă lume l-a criticat pe Adrian Minune pentru gestul său, acuzându-l că a uitat de unde a plecat. Manelistul pare să fi învățat din greșeală.

Invitat să cânte la o petrecere, artistul s-a confruntat, din nou, cu o situație asemănătoare. Doar că de această dată a reacționat cu zâmbetul pe buze.

Aflat la masă, în timpul unei reprezentații, un invitat i-a oferit lui Adrian Minune 10 lei pentru o dedicație. Foarte amuzat de situație, manelistul a strigat în microfon:

“Pune-o pe asta! Ai greșit buzunarul, băiatul meu!”. După care a continuat să cânte, iar toți cei prezenți au apreciat gestul artistului.

VIDEO AICI