Romania Azi

ULTIMĂ ORĂ! O cântăreață iubită de toți românii, purtată pe brațe la spital… „Lacrimile curgeau șiroaie”. Ce a pățit vedeta

Andreea Bănică le-a împărtășit astăzi fanilor durerea care îi dă bătăi de cap de o lună încoace. Artista suferă de o contracție musculară care o împiedică să își țină copilul în brațe, să își desfășoare activitatea zilnică și să mai susțină concerte.

Andreea Bănică a povestit ce i s-a întâmplat pe blogul său!

‘Am dat de belea… din 18 februarie mă confrunt cu dureri de mijloc, fese, spate, picior etc… pff, groaznic. De atunci și până acum nu am reușit să găsesc nici un remediu cu toată fizioterapia pe care am făcut-o și medicamente multe.

Groaznic!!! Cel mai rău lucru este să nu îți poți lua copilul în brațe, să-l ridici, să-i dai să mănânce, să-l speli etc! Tot rău îmi pare că începusem să mă pregătesc cu un kinetoterapeut pentru schi și pentru a putea merge la sală pentru că am avut o pauză mare de aproape 2 ani, timp în care nu am făcut sport din cauza sarcinii dificile, stărilor de vomă, a respirației, operației etc.

A debutat cu dureri lombare despre care nu știam de fapt ce sunt sau de la ce. În ziua aceea m-am plimbat în Casa Poporului pentru a o vizita la dorința familiei mele. Am simțit dureri înainte de a intra în rând cu ceilalți pentru a vizita. Am crezut că este ceva trecător… însă durerile s-au intensificat cu cât am mers mai mult. După o oră de mers am crezut că mă rup de la mijloc în jos… timp în care am cărat căruțul cu sora și bona pe scările Casei Poporului! Nu ai altă posibilitate! Atenție, nu mergeți cu cărucioare cu copii să vizitați Casa Poporului!!!

Am plecat spre casă abia conducând și respirând cu greu. Am ajuns acasă și de dureri ce aveam, nu-mi trecea cu nimic, nici o pastilă… m-am transformat la față de dureri, iar lacrimile îmi curgeau șiroaie fără să mă mai pot mișca din pat. Lucian și sora mea au luat decizia să mergem la spital. M-au ridicat pe brate și m-au urcat în mașina…

Citește în continuare pe blogul Andreei Banică