Romania Azi

Anunt de ultima ora! Este GRAV! Viorica de la Clejani a mărturisit: ”Mă doare…”

Viorica de la Clejani a slabit, dar s-a imbolnavit: „Am facut foamea la greu, ma cam doare ficatul”

Viorica de la Clejani a slabit mult in ultima perioada, dar aceasta dieta a si imbolnavit-o.

Artista de muzica lautareasca a dezvaluit ce a facut ca sa scape de kilogramele care ii dadeau batai de cap de ani buni. „Am facut foamea la greu. Am fost si bolnavioara, nu prea am de ce sa ma laud. Ma cam doare ficatul. Singura mea leguma preferata e porcul. Am renuntat si nu am mai mancat. Ma culcam nemancata”, a spus Viorica de la Clejani.

A fost nevoie ca Viorica sa faca sacrificii pentru silueta pentru care acum primeste complimente. „Am baut si un suc din sfecla, mar si telina. M-am simtit mai bine. Nici nu am mai mancat noaptea”, a adaugat sotia lui Ionita de la Clejani.

Viorica de la Clejani a slăbit. Artista a apărut total schimbată la emisiunea „La Măruţă”, cu multe kilograme în minus. Şi soţul ei, Ioniţă de la Clejani, este schimbat, el apărând cu un nou look.

Viorica de la Clejani a slăbit în ultimul timp. Artista a apărut cu mai multe kilograme în minus la emisiunea realizată de Cătălin Măruţă. Pentru Clejani urmează o perioadă în care vor susţine mai multe spectacole, unul dintre ele chiar în Bruxelles.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani s-au cunoscut în urmă cu 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Margherita şi pe Fulgy. Viorica a mărturisit că Fulgy este viaţa ei. „Pe amândoi copiii îi iubesc, dar Fulgy e viaţa mea, dacă i se întâmplă ceva…”, a spus Viorica de la Clejani.

Viorica a mărturisit cum a reuşit să slăbească. „Nu am slăbit prea mult. Nu am mai mâncat”, a spus Viorica de la Clejani. „Uite ce a slăbit soţia mea!”, a remarcat Ioniţă.

Ioniţă de la Clejani şi-a schimbat şi el look-ul
Artistul are părul mai lung şi barbă, însă soţiei sale, Viorica, nu-i place cum îi stă.

„Mie nu-mi place cum îi stă cu barbă. Normal că şi-a luat-o în cap şi nu mai ţine cont de părerea mea”, a declarat Viorica de la Clejani la emisiunea „La Măruţă”.

Fulgy e singur: „Trec de la adolescenţă la maturitate”
Invitat şi el în emisiunea „La Măruţă”, Fulgy a dezvăluit că e singur. „Trec de la adolescenţă la maturitate. Momentan sunt singur”, a spus Fulgy în emisiunea realizată de Măruţă. „Atenţie, fetelor, Fulgy e singur!”, a spus Cătălin Măruţă, moment în care Viorica a reacţionat. „Fetelor, staţi acolo, lăsaţi-mi băiatul în pace”, a zis, mai în glumă, mai în serios Viorica de la Clejani.

Fulgy a mărturisit că are, momentan, contul de Facebook închis. „Am luat un virus şi am contul de Facebook închis. Pot fi găsit în continuare pe Instagram”, a spus Fulgy. „Dacă intri pe link-uri din alea, mamă”, a glumit Viorica de la Clejani.