Romania Azi

Avem vești despre starea de sănătate a lui Tavi Clonda! Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea? Vrea să știe toți prietenii, cântărețul a făcut totul public!

În ultima perioadă, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, este mult mai preocupat de starea lui de sănătate, având în vedere că a avut parte și de un disconfort fizic. Deși nu a fost nimic grav, Tavi Clonda a mers la specialiști pentru a se trata.

În plus, cântărețul și-a anunțat prietenii de pe rețelele sociale despre faptul că se simte mai bine, dar și că ședințele de fizioterapie l-au ajutat foarte mult în acest sens.

„Am mai terminat o şedinţă de recuperare medicală şi mă simt din ce în ce mai bine! Mulţumesc, Ionuţ, fizioterapeut”, a scris Tavi Clonda pe o rețea socială, în dreptul unor fotografii.

Gabriela Cristea nu are parte de liniste in viata amoroasa nici dupa divort. Implicata intr-o relatie cu solistul trupei de la emisiunea pe care o prezinta, Gabriela este inca nevoita sa infrunte trecutul, de data aceasta cel al lui Tavi.

Valentina, fosta iubita a lui Tavi Clonda cu care artistul a avut o relatie de 4 ani inca pastreaza poze de pe vremea cand formau un cuplu pe contul de Facebook. Mai nou a aparut zvonul ca aceasta ar fi insarcinata intr-o luna si jumatate, in acest caz Tavi urmand sa devina tatic.

Toate aceste tensiuni se pare ca tulbura povestea de dragoste dintre Gabriela si Tavi. Cei doi sunt impreuna de peste o luna de zile iar Tavi Clonda este mai tanar decat Gabriela cu 5 ani, lucru care nu reprezinta un impediment, dupa cum a declarat vedeta de televiziune.