Romania Azi

Bomba in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu! Cristian Cioaca a cedat si a sunat-o pe mama avocatei. Marturisirea socanta pe care i-a facut-o despre fata ei. Acum se schimba situatia

BOMBA in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu! Cristian Cioaca a cedat si a sunat-o pe mama avocatei. Marturisirea SOCANTA pe care i-a facut-o despre fata ei

Mama Elodiei a povestit ce a vorbit cu Cristian Cioaca la telefon.

Femeia a declarat ca a avut o discutie telefonica cu fostul ei ginere in cadrul careia i-a facut marturisiri socante.

Mama Elodiei face noi dezvăluiri despre crima care a şocat România. „M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dat noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum și plângea de nici nu înțelegeam.

Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut. Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut? Bineînțeles că nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei, conform Antena 3.

Emilia Ghinescu a avut o convorbire telefonică şi o întâlnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Emilia Ghinescu și-a adus aminte, la România TV că fostul ei ginere i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă. Femeia nu poate înțelege de ce Cristian Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică.

Mama Elodiei Ghinescu a retrăit cu tristețe ziua de 1 Martie, pentru că și-a readus aminte de fiica ei. În plus, nu și-a văzut nici nepoțelul de cinci ani, iar sora lui Cristian Cioacă îi interzice acest drept.

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători.