Romania Azi

Ce o terorizează pe Gabriela Cristea în timpul sarcinii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă, cu nerăbdare, să devină părinți, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul anilor, prezentatoarea TV recunoștea că un bebeluș este singurul ei vis. Cu toate acestea, acum, că se apropie termenul, lucrurile par să devină din ce în ce mai tensionate între ei, mai ales atunci când vine vorba de nopțile care îi așteaptă.

Momentul în care se naște un copil este, cu siguranță, unul de bucurie fără seamăn pentru părinții lui. Dar, apoi, apar greutățile. Nopți nedormite, mâncare din două în două ore, la sân, colici, toate poveștile caere ar speria și un om cu multă tărie de caracter.

Doar că, pare-se, în familiile mai bine legate, lucrurile se petrec după un scenariu prestabilit. Mai exact, unul dintre ei decide cum va avea loc desfășurarea ”ostilităților”. Și, spun sursele noastre, între Gabriela Cristea și tavi Clonda lucrurile au fost, de ceva vreme chiar, stabilite.

Mai exact, Gabriela, ceva mai sensibilă când vine vorba de somn, a decis, iar Tavi a acceptat, ca de fiica lor să aibă, măcar noaptea, doar el grijă. ”Tu ești mai obișnuit să nu dormi nopțile, reziști mai ușor, tu te ocupi de fetița noastră. Tu va trebui să stai cu ea dacă va avea colici și să mi-o aduci când vrea de mâncare”, a fost fraza care a tranșat, la modul cel mai clar, viitorul lor ca și părinți.

Gabriela Cristea va avea o fetiţă
Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată mamă, după ani de chin şi tratamente costisitoare, aşa cum Spynews.ro a anunţat, în exclusivitate.

„Am fost şi ne-am întâlnit cu fiica noastră. Ce simpatică e! Nu ştiu cu cine seamănă, dar la soare te poţi uita! E simpatică, mânca-o-ar mămica! Ptiu, ptiu, să nu te deochi! Tăticul era leşinat! L-a luat domnul doctor, a vrut să aibă o conversaţie, el era… pierdut în spaţiu, dar este firesc să fie aşa. Vă daţi seama ce întâlnire! Totul e perfect, totul e în parametri. Mama e bine, copilul e bine, totul e bine, deci să muncim. Trebuie să ne ocupăm să fie bine şi tăticul. Îi dau un pupic”, a povestit Gabriela Cristea, recent.