Romania Azi

E incredibil cine este iubita lui Oltin Hurezeanu de la Exatlon! Imagini fabuloase cu ei sarutandu-se

Admiratoarele prietenului lui Ion Oncescu s-au intrebat cine este iubita lui Oltin Hurezeanu. El formeaza o pereche cu Catalina, un fotomodel de succes al anilor ’90.

Ultimul sosit in tabara faimosilor de la Exatlon si-a castigat deja multe admiratoare care s-au intrebat cine este iubita lui Oltin Hurezeanu.

Prietenul lui Ion Oncescu, fost actor, pasionat de arte martiale si cascadorie, este indragostit de Catalina, un fost fotomodel de succes din anii ’90.

Cine este iubita lui Oltin Hurezeanu: „O femeie uluitoare si extrem de inteligenta”

„Catalina este un personaj complex, o femeie uluitoare si extrem de inteligenta. Intr-o perioada in care Catalin Botezatu isi tapeta casa si viata cu insemnele Versace, iar cizmele din perspex pe care le purta Janine erau considerate simboluri absolute ale modei, Catalina trecea senina si eleganta prin viata imbracata invariabil in negru, cu parul strans intr-o coada simpla, oricand dispusa sa intre intr-o discutie cu tema Moda.

Iso traia cu 10 ani inaintea tuturor, bransata la o lume la care doar visam”, a caracterizat-o pe Catalina criticul de moda Ovidiu Buta.

Cine este iubita lui Oltin Hurezeanu. Catalina e divortata si are un fiu

Catalina, iubita lui Oltin Hurezeanu, are o relatie stabila cu prietenul lui Ion Oncescu. Ea este divortata, avand un baiat din prima ei casnicie.
Oltin Hurezeanu, noul concurent din echipa Faimosilor de la Exatlon Romania, are inca mari probleme pe traseu, iar colegii sai au observat acest lucru.

Vladimir Draghia i-a spus unde greseste si spera ca Oltin sa reuseasca sa se integreze, desi este de parere ca aceasta competitie nu este de el.

A fost o proba noua pentru noi astazi. S-a mers pe un traseu nou, un traseu frumos. Secundele alea pe care le pierzi pe traseu te costa aici.

Poate aveai mai multe sanse. Oltin are in plus fata de noi odihna, faptul ca a vazut la tv despre ce este vorba si se putea antrena”, a spus Cazacu.

Ma oftic ca nu am castigat excursiile, cascada, excursia la Santo Domingo si mai ales meniul la fast-food. Ieri am castigat casa si mancarea, din pacate finalul ne joaca mereu feste.

Imi place sa stau sa gandesc unde s-a gresit, ce s-a gresit. Nu neaparat sa caut un vinovat, sa caut solutia cea mai buna pentru meciul urmator”, a spus Giani Kirita.

Eu trebuia sa trag mai tare pe traseu sa termin mai repede, asta m-am prins. In primul rand am mers prea incet pe circuit. O sa dau mai tare.

Mie mi-e frica sa merg mai tare ca sa nu gresesc, sa nu ma penalizeze. Nu mi-e frica de penalizare. Eu zic ca am resurse sa dau mult mai mult de atat”, s-a aparat Oltin.

E o problema reala la traseu. Nu stiu cum. Ti-o zic cat se poate de sincer, de deschis. E incet, e stangaci in tot ceea ce face.

Te-am vazut, nu, n-ai ce sa faci oricat de tare ai trage. Imi pare rau pentru el. Am fost sincer, poate prea sincer”, a spus Draghia.

„Incercam sa-l facem sa inteleaga ca pe traseu nu trebuie sa se menajeze. Sper sa se schimbe dupa discutia de astazi”, a spus Diana Belbita.