Romania Azi

Ea este BLONDA apetisanta pe care Tavi Clonda a parasit-o pentru a se cupla cu Gabriela CRISTEA. Ce gest a putut face acum, la cinci ani de când îi reproșa prezentatoarei TV că i-a furat bărbatul!

Tavi Clonda este un tatic fericit si un sot implinit, formand o familie reusita alaturi de Gabriela Cristea si minunea lor, Victoria. Insa, desi este un familist convins, rasfatandu-si fetele ca pe niste printese, Tavi Clonda nu duce lipsa de armiratoare. Ba din contra, si una dintre fostele sale iubite, suspina dupa el, o blonda atragatoare pe nume Valentina.

Nici măcar faptul că acum acesta este strâns legat de Gabriela Cristea nu o împiedică pe Valentina să mai viseze la fostul ei iubit, pentru că amintirile legate de el sunt mult prea puternice pentru a fi șterse cu buretele. Iar acest lucru este demonstrat de faptul că fosta iubită a lui Tavi a refuzat să elimine de pe rețelele sociale fotografiile în care apar împreună.

Valentina Dincă a avut timp de patru ani o relație cu Tavi Clonda, familiile lor fiind foarte apropiate și toată lumea se aștepta să-i vadă la altar. Nu s-a întâmplat așa, pentru că Tavi Clonda a început o relație cu Gabriela Cristea, între timp ce doi s-au căsătorit, si sunt fericitii parinti ai unei fetite.

Tavi a negat însă, spunând că şi-a încheiat fosta relaţie înainte să treacă la următoarea!

„Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declara atunci Tavi pentru Cancan.ro

Spre bucuria fanilor ei, Gabriela Cristea va reneni pe micile ecrane, intr-un format de emisiune nou-nout, la Antena Stars. Si, cum sotul Tavi Clonda, o sustine si ii este mereu alaturi, si de aceasta data va avea o contributie insemnata.

Cantaretul va intrepreta imnul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Artistul a dezvaluit totul intr-un interviu la emisiunea „Star matinal”, insa a refuzat sa fredoneze cateva versuri din melodie, pregatindu-le astfel o surpriza fanilor, chiar la inceputul emsiunii. Iata ce a declarat cantaretul:

„Spre fericirea noastră doarme noaptea, de pe la 10 pana la 7 jumate dimineaţa. Fetiţele am înţeles că sunt mai cuminţele. (…)

O să înceapă Gabriela o emisiune foarte frumoasă, „Te iubesc de nu te vezi”, la care eu am făcut inmul.

Nu pot să îl fredonez. Va fi în premieră atunci. Mai trebuie lucrat un pic la studio. Era normal să revină şi era normal să stea şi acasă.

Ne descurcăm (n.r. cu fetiţa). Noi o cam luăm cam peste tot. (…) Am împlinit trei ani de la căsătorie. Am sărbătorit toţi trei”, a povestit Tavi Clonda.

Până în acest moment se ştie că emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi una dedicată dragostei şi va fi transformată într-un dating show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Noua emisiune prezentată de Gabriela Cristea, „Te iubesc de nu te vezi”, va putea fi urmărită în curând doar pe Antena Stars.

Gabriela Cristea vrea să fie aproape de fanii săi, astfel că i-a invitat să dea Like paginii emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, AICI, unde vă invităm şi pe voi să apreciaţi pagina, totul pentru a fi la curent cu surprizele pe care Gabriela Cristea vi le pregăteşte.

„Vă invităm să intrați pe pagina emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” și să ne onorați cu un like. Aici o să găsiți toate informațiile legate de noul format TV ce urmează să înceapă la Antena Stars și pe care cu onoare am să îl prezint.

*taviclonda*