Romania Azi

Este însărcinată pentru a treia oară. “E cea mai mare împlinire sufletească!” Ce veste minunata! Dupa un baietel si o fetita, se mareste iar familia

Primăvara aduce veşti minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV.

Ela Crăciun, prezentatoare TV şi cel mai cunoscut blogger de parenting din România, este însărcinată şi va deveni, în toamna acestui an, mamă pentru a treia oară.

Vestea i-a bucurat nespus pe soţul şi pe cei doi copii ai săi, Alex şi Alesia, aceştia din urmă aşteptând cu nerăbdare momentul când şi vor vedea frăţiorul sau surioara pentru prima dată.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online şi SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieţii sale şi că, de mic copil, visa să aibă familie mare şi fericită.

„Să fii mamă şi să îţi vezi copiii crescând, învăţându-i ce înseamnă iubirea şi respectul, reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, şi, cred, pentru orice femeie. Alex şi Alesia mi-au tot spus că îşi doresc un frăţior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi”, spune Ela Crăciun.

Vedeta le-a transmis admiratorilor săi marea veste pe pagina ei de socializare, dar şi printr-o postare pe blogul său.

„De 12 ani învăţ să fiu mamă lângă Alex, apoi lângă Alesia. Acum mă pregătesc pentru o nouă lecţie a vieţii mele, o minune pe cale să se întâmple. Voi aduce pe lume cel de-al treilea copil al familiei noastre.

Prinsă într-un carusel de sentimente încă îmi este greu să spun care este cel mai pregnant. Să fie şansa de a mai privi o dată în ochii unui bebeluş, de a-l privi noaptea cum doarme sau cum va fi să cresc încă o dată la pieptul meu o fiinţă mica şi fragilă. Gândurile mi se adună şi mi se risipesc facându-mi planuri pentru această toamnă. Bebeluşul nostru va veni pe lume în luna noiembrie şi este aşteptat cu iubire de toata familia”, a scris vedeta pe blkogul ei elacraciun.ro.

Ela mărturiseşte că va rămâne în continuare extrem de activă, ducându-şi la capăt proiectele.

“Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii şi imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu şi voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun.

Ella este gravidă în trei luni, iar vestea i-a bucurat nespus pe cei doi copii ai săi, Alex și Alesia, aceștia așteptând cu nerăbdare să aibă un nou partener de joacă în casă.

„Să fii mamă și să îți vezi copiii crescând reprezintă cea mai mare bucurie pentru mine, și, cred, pentru orice femeie. Alex și Alesia mi-au tot spus că își doresc un frățior, respectiv o surioară. Acum sunt foarte nerăbdători să afle ce va fi. Am avut emoții prima dată, neștiind cum vor reacționa, însă au primit vestea cu mare bucurie.

Cred că Dumnezeu mi-a transmis un mesaj în acest sens înainte de a afla că sunt însărcinată. Am visat șapte nopți la rând că țineam în brațe un bebeluș. A fost un vis repetitiv foarte impresionant. Sunt extrem de fericită de această nouă perioadă frumoasă din viața mea. Voi rămâne în continuare foarte activă până în în momentul sarcinii și imediat după. Nu mă voi opri o clipă! Voi filma pentru emisiunea mea, pentru blogul meu și voi modera emisiunea mea de la radio. Va fi o perioadă foarte frumoasă”, declară Ela Crăciun pentru revista VIVA!.

Ela Crăciun, prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România.

E cel mai cunoscut blogger de parenting

Anul trecut, Ela Crăciun a organizat șase edițiii ale proiectului Super Mame cu Super Puteri, la care au participat la speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț, Andreea Bănică. Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.

Recent Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădinițele și școlile din țară și a fost premiată de cinci ori pentru succesul proiectelor sale online și offline.

*ela*