Romania Azi

EXCLUSIV. Marinică Nămol a plătit ”rușinea”! Soțul încornorat a iertat-o pe mireasa ”abuzată” oral! Detalii de ultimă oră

MARINICĂ NĂMOL A PLĂTIT ”RUȘINEA” SOȚUL ÎNCORNORAT A IERTAT-O PE MIREASA ”ABUZATĂ” ORAL! DETALII DE ULTIMĂ ORĂ

Imaginile cu Mary Pandelescu făcându-i sex oral lui Marinică Nămol, chiar în noaptea nunții ei cu Florin Marin, au făcut înconjurul presei mondene de la noi. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a publicat, în exclusivitate, prima reacție a lui Florin Marin după ce a văzut imaginile respective. Tot noi vă oferim astăzi, în exclusivitate, dezvăluiri despre relația actuală a lui Florin Marin cu soția care l-a înșelat chiar în noaptea nunții.

Sursele citate ne-au dezvăluit că înfățișarea la Stabor, însă Marinică Nămol a fost obligat să plătească pentru gestul făcut. Suma ar fi fost una considerabilă, însă banii nu sunt o problemă pentru manelist. Marinică și trupa lui, formată din cinci lăutari, încasează, susțin sursele bine informate, peste 5.000 de euro pentru o cântare la o nuntă.

Sexul oral din mașină, premeditat

Sursele apropiate de Mary Pandelescu și de soțul ei ne-au mai dezvăluit că mireasa infidelă a premeditat momentul de „pasiune” cu Marinică Nămol din noaptea nunții. Mary a plecat de la propria ei nuntă împreună cu trei prietene, care au făcut tot posibilul să o acopere, în așa fel încât Florin Marin să nu afle. Din Pipera, acolo unde a avut loc nunta, la un salon de fițe, Mary Pandelescu și cele trei prietene ale ei au mers la Bamboo, acolo unde Marinică Nămol cânta la o altă petrecere. Manelistul o aștepta nerăbdător pe Mary să sosească, ne-au mai povestit sursele noastre. El se pregătise corespunzător pentru întâlnire, deoarece închiriase o limuzină.

După ce Mary l-a satisfăcut pe Marinică Nămol, ea și prietenele ei s-au întors la nuntă în Pipera chiar cu limuzina închiriată de manelist. Acoperirea lui Mary și a prietenelor ei a fost scena „furatului miresei”, iar Florin Marin nu a bănuit nimic.

Marinică Nămol, trădat de prietenii lui

Sursele citate ne-au mai mărturisit că Marinică Nămol însuși a fotografiat momentul în care Mary Pandelescu i-a făcut sex oral în limuzină, apoi le-a arătat unor prieteni imaginile. Manelistul le-a trimis fotografiile amicilor fără să se gândească la faptul că acestea vor deveni publice, însă prietenii lui l-au trădat. Au publicat pozele pe rețelele de socializare, iar întâmplarea a ajuns iute la urechile mirelui încornorat.

Pusă în fața evidențelor, Mary n-a avut încotro și a recunoscut că este de mai multă vreme iubita lui Marinică Nămol. Femeia a plecat o vreme de acasă după ce s-a pornit scandalul în familie, locuind o vreme la mama ei, însă, după o perioadă, Mary și Florin s-au împăcat, iar acum sunt din nou împreună.