Romania Azi

Florin Salam s-a îngrăşat şi se confruntă cu probleme de sănătate: „Sunt epuizat!”

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiţi artişti români. Manelistul are fani fără număr, iar melodiile sale ajung de fiecare dată la sufletul publicului său.

Florin Salam a şi luat o pauză de la cariera artistică, însă cerinţa publicului şi dragostea pentru muzica l-au făcut să se răzgândească.

Chiar şi aşa, deşi totul pare doar lapte şi miere, lucrurile nu stau deloc bine pentru acesta. Florin Salam are probleme de sănătate din cauza nopţilor nedormite şi a multor concerte pe care le are.

Într-un interviu pentru „XNS”, Florin Salam a precizat că se simte epuizat, dar acceptă să aibă multe cântări pe noapte nu pentru bani, ci pentru că îi este ruşine să-i refuze pe oamenii care îl aşteaptă cu sufletul la gură.

Epuizat am fost pentru ca eu cântam câte cinci evenimente pe zi ca un nebun. Nu pentru bani, ci prea multe cerinţe, că ei nu concepeau o nuntă fără mine si trebuia sa fug ca ei sa fie fericiţi.

Am realizat că trebuie să am maximum două. Să am mai multă grijă de mine. M-am îngrăşat, vreau să slăbesc.

Acum sunt nedormit de trei zile pentru ca azi e ziua soţiei mele şi am băut două şampanii. E cea mai frumoasă senzaţie să te îmbeţi de fericire”, a spus Florin Salam despre starea sa de sănătate la „XNS”.

Florin Salam, audiat la DIICOT. Cântărețul este martor într-un dosar

Florin Salam a venit la sediul DIICOT pentru a depune o plângere împotriva unor interlopi. La ieșire, avocatul lui Florin Salam a precizat că acesta a dat explicații într-un dosar existent.

Florin Salam s-a prezentat la sediul DIICOT, însoțit de avocatul său, pentru a face plângere împotriva unor interlopi. El a spus că va oferi câteva lămuriri la ieșire, însă nu a făcut acest lucru.

După aproximativ o oră, Florin Salam a părăsit sediul DIICOT, fără să spună motivele pentru care s-a prezentat la Parchet. El a amintit că, în continuare, se ocupă cu muzica.

Totodată, el nu a oferit niciun nume și chiar s-a arătat deranjat atunci când a fost întrebat despre cei față de care a dat declarații în fața procurorilor.

De partea cealaltă, avocatul lui Florin Salam a explicat că acesta a dat explicații într-un dosar existent, care vizează activitatea unor clanuri, iar faptele cercetate sunt fapte conexe de crimă organizată.

Totodată, avocatul a precizat că declarațiile oferite de Florin Salam au fost date în calitate de martor, nefiind direcționate împotriva unor persoane.

ingrasat