Romania Azi

Gabriela Cristea a confirmat zvonurile, dupa ce Bianca Dragusanu a facut anuntul acesta despre ea in direct! Oamenii, ingrijorati de starea de sanatate a bebelusului ei

Bianca Drăguşanu, cea care a preluat ştafeta show-ului „Te vreau lângă mine”, ar fi spus în emisiune că Gabriela Cristea s-ar afla la spital, fapt ce i-a îngrijorat pe fanii brunetei.

Admiratorii prezentatoarei i-au trimis mesaje disperate şi au întrebat-o dacă e adevărat.

La doar câteva zile după ce a născut, Gabriela Cristea a ajuns din nou la spital. Ea a fost nevoită să se prezinte din nou la medic, iar fanii ei s-au arătat extrem de îngrijoraţi, gândindu-se că ea sau micuţa Bella Victoria au păţit ceva.

„Bianca a zis în emisiune că eşti la spital. E adevărat? Are ceva Victoria sau tu? Te rog răspunde-mi”, i-a scris o fană.

Gabriela Cristea i-a răspuns admiratoarei, pentru a-i înlătura orice grijă: „Doar am fost să-mi scot firele de la operaţia de cezariană. Totul e ok.”

Gabriela Cristea este in culmea fericirii de cand a devenit mamica, iar fetita ei a devenit o prioritate.

Astfel, pentru binele micutei, care nici macar o luna nu a implinit de la nastere, prezentatoarea TV a stabilit reguli stricte pentru toti cei care ii trec pragul casei.

„Am fost la Gabi şi este foarte bine, veselă şi fericită. Fetiţa este cuminte, se trezeşte o dată pe noapte. Am stat o zi cu ea, i-am dat şi nişte sfaturi, i-am zis Gabrielei că igiena este foarte importantă pentru bebeluş.

Aşa că cine intră în casă trebuie să aibă măscuţă la gură şi cipici de unică folosinţă în picioare, mai ales că fetiţa încă nu este vaccinată”, a declarat Paula Craciunescu, „mama adoptiva” a vedetei, pentru Click.

Soacra Gabrielei Cristea a vorbit despre aceasta în cadrul unui interviu de televiziune.

Mama lui Tavi Clonda, care a venit la București să-și vadă nepoțica, a acordat un interviu pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stras, în cadrul căruia a explicat și cum este pentru ea nora Gabriela Cristea.

„Eu iubesc copiii ăştia, şi pe Gabriela, şi pe Tavi. Tavi ştie ce mamă a avut… Şi pe Gabriela o iubesc, am câştigat o fată, ea este o fată nemaipomenită. Este… nu poţi să zici «noră», zici «noră», că asta este, aşa se spune, dar este, încă o fată, pentru că mai am o fată”, a declarat Elena Clonda.

Mama lui Tavi Clonda a vorbit și despre nepoțica ei, Victoria.

„Cum e? Minunată! Am o nepoţică minunată! Deosebită! Azi a fost cu o încărcătură emoţională… Am plâns, pentru că eu oricum sunt o plângăcioasă… Când am ajuns dormea. «Ce faci puiul bunicii? Prinţesă mică!»

S-a uitat în direcţia mea. Aşa m-a impresionat… nu poţi să nu plângi în asemenea momente… Am luat-o în braţe şi am vorbit: «Scumpa lu’ bunica, ce faci scumpa?». Ştiţi cum mi-a zâmbit? Numai într-un zâmbet a ţinut-o…”, a afirmat ea.

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut visul cu ochii și au văzut-o pe micuța Victoria, fiica lor, cei doi au mers marți acasă, în echipă completă pentru prima dată!

Se pare că înainte de a fi externată din maternitate, Gabriela și-a spus toate poftele mamei adoptive care i-a pregătit totul exact așa cum îi place ei.

Zilele acestea Gabriela Cristea este foarte răsfățată, dar așa a fost în toată perioada sarcinii, și atunci i s-au făcut toate poftele.

Conform unor surse apropiate familiei, se pare că Gabriela a rugat-o pe Paula Crăciunescu să îi pregătească o supă de găluște așa cum numai ea se aude că face. În plus, se pare că noua mămică a dorit și pulpe la cuptor cu cartofi.

Înțelegând că are mult de muncă, mama adoptivă s-a apucat de marți dimineață să pregătească masa, iar Gabriela Cristea a găsit totul pregătit pentru ea atunci când a ajuns acasă cu toată familia.

Gabriela Cristea a povestit că primele ei cuvinte adresate fetiței au fost: ,,Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge”, cuvinte care i-au emoționat profund pe toți cei preezenți, iar o asistentă nu a mai putut să își stăpânească lacrimile.

,,A născut fetiţa, cezariană, da? Şi bineînţeles, ea plângea şi i-a dat-o şi ea i-a spus: «Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge». Deci a fost un moment de nu se poate. Asistenta era cu lacrimi în ochi, a zis: «Nu, nu se poate»”, a povestit Paula Crăciunescu, mama adoptivă a noii mămici.

Bella Victoria Margot Clonda s-a născut pe data de 23 seprembrie în jurul orei 14:00, într-o clinică privată din București.

Cântărețul, tatăl fetiței, a asistat la nașterea ei. Victoria a primit nota 10 la naștere și de atunci a devenit minunea familiei.